Passat B7 stierace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Passat B7 stierace
nazdar hosi.
mam passat B7 rv2006. odisli tam stierace, problem bol v tom ze sa zadreli. majitel kupil komplet druhy mechanizmus ale stierace uz nejdu
v 09ke pise poruchu M-bus zbernice a motor stieracov a dazdovy senzor bez komunikacie. pre istotu som este skusil vymenit dalsi motor stieracov ktory je urcite funkcny ale nepomohlo, poistky a napajania su ok. skusil som aj odpojit dazdovy senzor ze ak by on sposoboval blokovanie zbernice ale nepomohlo. kable som tiez skusil natahat nove ale bez uspechu. tak isto kapotovy spinac je ok lebo ostrekovace pusti ale stierace stoja.
nemali ste uz niekto takyto problem???
diky
mam passat B7 rv2006. odisli tam stierace, problem bol v tom ze sa zadreli. majitel kupil komplet druhy mechanizmus ale stierace uz nejdu
v 09ke pise poruchu M-bus zbernice a motor stieracov a dazdovy senzor bez komunikacie. pre istotu som este skusil vymenit dalsi motor stieracov ktory je urcite funkcny ale nepomohlo, poistky a napajania su ok. skusil som aj odpojit dazdovy senzor ze ak by on sposoboval blokovanie zbernice ale nepomohlo. kable som tiez skusil natahat nove ale bez uspechu. tak isto kapotovy spinac je ok lebo ostrekovace pusti ale stierace stoja.
nemali ste uz niekto takyto problem???
diky
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
passat b 7 zatial este neexistuje tak neviem odkial si to nabral!ked ten motor ma napajanie tak je problem na line ak vies co to je ked zapnes zapalovanie musi tam byt palubne napatie takze hnedy minus cerveno biely plus a fialovy LIN je to jednoduche ale kedze nejde ani dazdovy senzor bude asi problem na line na fialovom musi byt 12 voltov ked zapnes zapalovanie bude nieco s kabelazou a odpojil by som aj senzor dazda ci to neskratuje