Vibrace při akceleraci Octavia I ASV, TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vnější klouby klepou v rejdu ale vibrace přenášejí ty u převodovky,vím to dobře, protože jsem dělal golfa, kde se rozkmitali tak, že by to vyrazilo volant z ruky a auto se málem rozpadlo...ta vibrace byla obrovská a kuličky zlaté....Ale pokud člověk nevyzkouší všechny možnosti, nemusí na níc přijít..A tahle je přeci nejlevnější ....Dobrá rada je víc než litr v kapse....
Já bych hochy poslechl neprodleně....

Já bych hochy poslechl neprodleně....
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Draci to jsem myslel jako první, kola jsem nechal převážit, následně zkontrolovat v jinem pneuservisu-vyvážení kol OK, ještě mi byly doporučeny vymezovací středy na litá kola, ty tam mám a přesně sedí jak na náboji kola, tak na lité kolo, dokonce jsem koupil šrouby s jiným konusem, neboť originální šrouby jsou na originální kola a najiné se nehodí.Huml píše:přesně tak, v prvé řadě nechat pořádně vyvážit kola, pokud to nezmizí, vnitřní klouby na poloosách
V kolech to určitě není, převáženo, prověřeno..
Tomasi dík za tip, patrně to bude v těch vnitřních kloubech.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
- mistrkutil
- Přispěvovatel
Vyvažením to určite nebudejosef10 píše:wolverine píše:Mam uplne stejne problemy od 90 do 110km/h se mi klepe volant OI 1.9 374tis. . Take se priklanim k tem vnitrnim kloubum akorat sem se k tomu jeste nedostal. Uz sem to zazil u GII.
kloubama to nebude..... Vidim to na nevyvazene pneu...

Taky si myslim ze to bude v tech kloubech. Ale jeste najit chut se do toho pustitjear ewing píše:Draci to jsem myslel jako první, kola jsem nechal převážit, následně zkontrolovat v jinem pneuservisu-vyvážení kol OK, ještě mi byly doporučeny vymezovací středy na litá kola, ty tam mám a přesně sedí jak na náboji kola, tak na lité kolo, dokonce jsem koupil šrouby s jiným konusem, neboť originální šrouby jsou na originální kola a najiné se nehodí.Huml píše:přesně tak, v prvé řadě nechat pořádně vyvážit kola, pokud to nezmizí, vnitřní klouby na poloosách
V kolech to určitě není, převáženo, prověřeno..
Tomasi dík za tip, patrně to bude v těch vnitřních kloubech.

-
- Přispěvovatel