vycisteni vahy vzduchu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

rendys
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od rendys »

prostříkání čističem brzd nic nepokazíš, vrtání je věc jiná. V PD mám váhu čištěnou dvakrát, poté co auto zcela "zkolabovalo" a jelo nejvíc 70 jsem to vystříkal a už rok v poho, najel jsem cca 50 tis.km, takže nelze říct jednoznačně, že čištění je na nic a stejně se musí měnit! Za zkoušku prostříkání čističem brzd, čili práce na pár minut to určitě stojí. Někdo najede těch "pade" třeba za dva či tři roky a pak mu taková "domácká" oprava přijde vhod. Ale pravda je, že ne každá váha se vzpamatuje!
jack91
Přispěvovatel

Příspěvek od jack91 »

ze je to jenom obyc. termistor je blbost
rekl bych, ze sance ze se vaha vzpamatuje je 20%, ale urcite tim nic neztratis, naopak muzes tomu jen pomoci
az nekdo najde presny postup tak to bude vyhra, huraaaaaaaaaa:)
urgi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urgi »

jack91 píše:ze je to jenom obyc. termistor je blbost
rekl bych, ze sance ze se vaha vzpamatuje je 20%, ale urcite tim nic neztratis, naopak muzes tomu jen pomoci
az nekdo najde presny postup tak to bude vyhra, huraaaaaaaaaa:)
A co to je??? :?
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
kosik
Sběrač informací

Jak se projevuje chyba váhy?

Příspěvek od kosik »

Jak zjistím chybu váhy bez VAGu?
Na Alhambře 85kw PD mi to začalo nepravidelně (prozatim jsem nespozoroval přímou souvislost s nějakou příčinou) ztrácet výkon. Spíš při zahřátém motoru (teď jsem jezdil jen po městě tak se mi to nestalo) se mi najednou při zařazené 3 nechtěl motor rozeběhnout do otáček. Tak jsem za ízdy vypnul zapalování a znovu nastartoval. Poté se to již nestalo. Druhý den jsem půjčil auto kamarádovi a ten mi hlásil, že se mu stalo něco podobného asi při 100vce.
Měl někdo podobné problémy? souvisí to s váhou?
Díky za odpověď
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“