a k tomu spracovaniu a kvalite len tolko: peugeoty vrzgaju preto lebo maju tiche motory a to vrzganie pocut ...ked ma niekto vezie na TDi tak to ma akurat len hlava boli z toho hluku od motora ..teraz ma tu ukamenujete ja viem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
shark734 píše:ja fakt nechapem kde niektory moji znami beru spotrebu na 1.9TDI 3,8-4,5l a vraj noha na plyne...asi maju pod plynovým pedalom tehlu, pripadne pavucinu
a k tomu spracovaniu a kvalite len tolko: peugeoty vrzgaju preto lebo maju tiche motory a to vrzganie pocut ...ked ma niekto vezie na TDi tak to ma akurat len hlava boli z toho hluku od motora ..teraz ma tu ukamenujete ja viem
nič v zlom ale na 205 by som asi do chorvatska nešielRichi píše:shark734 píše:ja fakt nechapem kde niektory moji znami beru spotrebu na 1.9TDI 3,8-4,5l a vraj noha na plyne...asi maju pod plynovým pedalom tehlu, pripadne pavucinu
Tak o tiché a pohodlné jízdě, to by bylo povídání na jiné téma. Není snad větší škopek a natřásadlo než auta od VW.
Když jsem prvně sedal do Octavie tak to bylo z Cromy. Při přesedání jsem měl vždy pocit, že místo do pohodlného křesla v hezkém obýváku si sedám na stoličku v předsíni.
Když jsem vylezl v Chorvatsku z Peugeotu 205, jen jsem se protáhl a rozchodil, jinak pohoda.
Představa, že jedu takových 1000 km v Octavii je pro mě solidně temná, protože v tom se sedět pohodlně nedá. Hnus tvrdej, nepohodlnej a únavnej to je.
Pokud měl někdo jen Favorita, může být s pohodlím u vozů od VW spokojen, protože je to stejný masochizmus.
Ano, VW se pyšní jinými přednostmi než žabožrouti a kvůli těmto nespochybnitelným přednostem máme také VW rádi, pohodlí a komfort to není.
nedalo mivladoc píše:Ale ved tu sa porovnava tdi s hdi, teda commonrail s TDI. Inak ked tak vidim tie pri....ne bublinky v priesvitnej hadicke po vsetkom tom laborovani tak ma to tdi uz ay tak nebavi...
Ja som ich mal na starej audine stále a žiadny porblém dobre štartovalo nafta nepadala tebe to robí nejaké problémy? ak nie tak sa na ne nepozeraj možno ich mám aj ja na passate alebo niekto iný len rozdiel je v tom že ich nevidímevladoc píše:Ale ved tu sa porovnava tdi s hdi, teda commonrail s TDI. Inak ked tak vidim tie pri....ne bublinky v priesvitnej hadicke po vsetkom tom laborovani tak ma to tdi uz ay tak nebavi...