Renault megane 1,6 automatická převodovka

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Renault megane 1,6 automatická převodovka

Příspěvek od jericho-3 »

Pánové, má tato skříň zvlášť olej pro diferák /převodový/ nebo je náplň společná..?Má to u pravé poloosy kontrolku,takže asi ano, ale nevím to jistě...Auto normálně jezdilo , ale tam olej nebyl...Děkuji
nepropadat panice...
pepone
Nováček

Příspěvek od pepone »

No samozřejmě společná.Nevím proč tě to zajímá
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No protože převodovka po opravě,normálně to jezdilo, chtěl vyměnit snímač rychlosti v převodovce/vůbec tam nebyl, byla tam díra, nandal se snímač a rychloměr skákal, tak jsem ho vyndal a zjistil, že kolečko je úplně suché, tak jak se tam dalo..Tak jsem vyndal kontrolku u diferáku a olej jsem ani nenahmatal..A nevěřil jsem tomu, že převodovka řadila téměř bez oleje..Nevěděl jsem ,zda diferák nemá svoji náplŇ oleje..Vem to, že kolečko snímače bylo úplně suché.... :(
Proto jsem se ptal,megany s automatem nejsou moc běžná auta..i v renaultu při objednávání snímače koukali jako vejři..Vin kod jim byl houby platný,musel jsem určit převodovku podle tvaru....!Jsou tam dva typy skříní..
nepropadat panice...
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

zalezi aj aky mas rok. zadal si malo udajov.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

motor 1,6 , 1998-1999, a vepředu je trubka jako pro měrku /ucpaná gumovou ucpávkou/,tak jsem předtím tam strkal drát a sotva se namočil..Nevím, proč již nepoužívají tradiční způsob kontroly oleje měrkou..Přitom převodovka vypadá ze staré školy..A to čidlo rychlosti je na takovém vysokém nástavci../asi 10 cm/..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“