Moderátoři: šulda, Moderátoři
koukni se do katalogu dilu a zjistis ze TT E/C/P/Z maji zakladni dily rovnake (horak+zhavic, dmychadlo, cerpadlo....) takze vse je o RJ a davce palivamir77 píše:Hele, zcela laická otázka. Když jsou na topení vzájemně záměnné jednotky. A já mám Thermo Top E 4,2 kW, tak když bych sehnal jednotku Thermo Top C 5 kW, tak jen přehodim jednotky a vše bude fungovat? Jde mi o ten topnej výkon konkrétněNevím, jestli by se tam muselo něco předělávat v elektrice
prblem ani neni v tom ci se to povede, v tom problem neni, problem je najit vhodnou RJtRpaslik píše:
kdyby ste oba vydrzeli tak uz se pracuje na ,,klonu,, plnehodnotny neCAN TTC jednotky ze vsim vsudy ...
Tak drzimtohle uz je na mne moc. Jestli se ti to povede
Tady mas original umisteni webasta u Passatamajkl1 píše:Tak před kolo se mi nevejde -IC.
Mě zajímalo, kam se dává origo, páč předpokládám, že by tam kastle mohla mít nějakou "přípravu" pro držák. Vzal bych webasto thermo top C (což myslím bylo v originále), tak proto se ptám.
Pohledově nejvíc místa (a asi i jediné místo) je pod nádobkou pro chladící kapalinu. Ale pak zas bude masakr vyměňovat oil filtr.