Oprava airbag-u v autorizovanom servise...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

m_toy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od m_toy »

Když je připojený "natvrdo" nehrozí iniciace statikou při odpojení konektoru. Samozřejmě je třeba si počínat zodpovědně při tom, když to opravuješ/upravuješ.
dury2
Aktivista

Příspěvek od dury2 »

Zajímalo by mě co bylo uvedeno v objednávce? Jestli oprava kabeláže a nebo její výměna? A samozřejmě předpokládaná cena opravy (pokud si pamatuji dobře může být navýšena max o 20%, pokud je to více, musí být toto po domluvě se zákazníkem). Potom by bylo dobré podívat se, jaký rozsah opravy byl vyúčtován. Pokud zákazník trvá na správném uvedení rozsahu fakturované/účtované práce a je tam uveden přesný rozsah tak pak vím, za co platím a případná reklamace je jednodušší. Pokud bude na faktuře uvedený rozsah práce + materiál (např. kabelový svazek + 0,5h práce) je jasné, že bych požadoval nový svazek za předem domluvenou cenu. Pokud bude cena svazku 300Eu bude to uvedeno v objednávce, mám šanci toto odmítnout a jít jinam kde mi to spájí za 15Eu. To je přeci podstata tržní ekonomiky, spotřebitel nakupuje pro něj nejvýhodnější variantu. Ale pokud přijdu do servisu a řeknu opravte mi to, objednávka nebude vůbec a nebo tam bude napsána kontrola airbagu bez ceny, jsem namydlený. Rovněž pokud bude ve faktuře uvedeno oprava airbagu a cena 130Eu nenadělám s tím nic, protože si pod tím můžu představit nový svazek ale i omotání izolačkou. Schávlně bych ten spoj zlámal a šel bych to v záruční době reklamovat!
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

přesně, je důležitý co bylo sepsáno a co následně fakturováno.
navíšení ceny je DO 10%, ale je v tom malej fígl, předběžná cena se uvádí bez DPH, řekněme 100E,+DPH+10%.
jako technik sem si to kdysi užil....
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
gugi
Nováček

Příspěvek od gugi »

Popis závad v objednávke:

"svieti kontrolka ERBEG
diagnostika, oprava
odhadovaná cena 100€"

hodinová sadzba bola 37,82 € + dph
účtované bolo 2 h 20min.
+ diagnostika, vyhľadanie závady + materiál

Je mi jasné, že nič nanareklamujem, ale serie ma prístup takýchto servisov... Pokiaľ neprídeš minimálne s Audi A6, s 9 za opaskom atk si myslia, že oni sú páni a nie nejaký zákazník...
Technik mi síce vravel o výmene kabeláže, alena objednávke to zapísané nebolo... takže mám smolu... do toho servisu už nechodím a pri každej príležitosti im robím náležitú reklamu...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Takovouhle fušeřinu udělá jen prase..ani omotat to pořádně neumí..Ale je to psychologie...zákazník přijde do proskleného nového baráku..všude samá pomocná síla,samý vocas,nápisy na montérkách a je zjihlý...pak vezmou jeho stroj,zavezou ho za roh,kde se na to vrhne pár pitomců,kteří měli nějaké školení a jelikož jsou to lemplové,sami se neuživí ,tak dělají pro koncern...A podle toho to tak vypadá..Ještě,že to ,co jsem napsal,není pravda ve všech případech a jsou tam i šikovní borci..ale kolikrát když vidím ,kdo tam dělá a vzpomenu si jaký borec to byl dřív....Je mi firmy líto a zákazníků taky..
nepropadat panice...
inktec
Nováček

Příspěvek od inktec »

Tak čtu tuto diskuzi a musím říct že servis postupoval správně tak jak doporučuje Škoda As v aktuálním sdělení.Ta cena to už je jiná věc.Pokud máš zájem o AS můžu ti ho poslat napiš adresu
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

znova dalsie ponaucenie ze netreba chodit do autorizaku :-D Stale sa najde niekto, kto tam chodi...
Vali
Přispěvovatel

Příspěvek od Vali »

Hromada lidi tam chodi a chodit budou, protoze si mysli ze nad autorizak neni. A jini zase kvuli tomu ze chteji mit pri prodeji auta dolezeno ,ze vse bylo delano v autorizaku. :? (rofl)
Panoramix
Přispěvovatel

Příspěvek od Panoramix »

gugi píše:Popis závad v objednávke:

"svieti kontrolka ERBEG
diagnostika, oprava
odhadovaná cena 100€"

hodinová sadzba bola 37,82 € + dph
účtované bolo 2 h 20min.
+ diagnostika, vyhľadanie závady + materiál

Je mi jasné, že nič nanareklamujem, ale serie ma prístup takýchto servisov... Pokiaľ neprídeš minimálne s Audi A6, s 9 za opaskom atk si myslia, že oni sú páni a nie nejaký zákazník...
Technik mi síce vravel o výmene kabeláže, alena objednávke to zapísané nebolo... takže mám smolu... do toho servisu už nechodím a pri každej príležitosti im robím náležitú reklamu...
Ten prístup je naozaj strašný
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

tak to je masakr....za spajeni par dratku 3000kč (LOL) (LOL) (LOL)
Kurwa chlapi ja vam do budu delat za tretinu...vsichni honem ke me (crazy)

Jsou to pekny hovada...3tkč v prdeli a jeste se s tim patlali 2 hodiny....fakt super servis.
Asi by me jeblo a za takovouhle zhovadilost bych jim nezaplatil.Trval bych na vraceni veci do puvodniho stavu.Jo kdyby si rekli 200kč tak to neresim ale tohle je zlodejina
Prece jim nebudu pokazdy kdyz budu chtet vyndat sedacku 3000Kč :o :o :o
Copak jsem se posral?
To ja bych tam byl se svym pasikem 4x do roka (LOL)
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

mění se část svazku v podlaze která na fotce vidět neni je to normální postup jak tu bylo už psáno to jak si kdo pohraje s izolací už je jen na tom kdo to dělá. KVALITNÍ značkovej servis má smysl navštěvovat kvuli jeho povinnosti řešit svolávací akce na autech např u AUDI se svolávací akce týkaji skoro každýho auta a za dobu jeho provozu to neni jen jedna věc která se takovým zpusobem řeší a hlav ně se tim odstraní dost problému jinak blbě řešitelných takže NEHÁZET VŠECHNY DO JEDNOHO PYTLE šmejdi dělaj naprosto všude taky neodsuzuju sukromníky i když s několika mam zkušenosti s takovýma prasárnama že to ani nebudu komentovat
OctaviaI combi rv04, 1.9TDI, ASV 81kW, čip cca 130hp, mimo xenonů, kůže, el sedaček, navigace a zad loket opěry plná výbava
vw-futy
Sběrač informací

Příspěvek od vw-futy »

Nazdar a či si myslíte o tomto bagu, lebo vidno tam lemy kde sa asi aktivuje pri nehode. Auto je cez autoriz servis 2-ročné pravidelný servis, kontrolka zhasína sama, žiadna chyba, stretol sa stým niekto?
Vďaka.
Obrázek
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

nechápu na co se ptáš
OctaviaI combi rv04, 1.9TDI, ASV 81kW, čip cca 130hp, mimo xenonů, kůže, el sedaček, navigace a zad loket opěry plná výbava
vw-futy
Sběrač informací

Příspěvek od vw-futy »

notobi píše:nechápu na co se ptáš
no tam ako končia tie kruhy tak ide čiara ku hliníkovej obrube a na iných audi som to nevidel a aj ten al je tam akoby porušený. Brat má Audi a má to bez tej drážky hladké?

Obrázek
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

opravovana krytka po vystrelenom airbagu ;)
Naposledy upravil(a) misoVW dne 01 led 2011, 23:55, celkem upraveno 1 x.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“