turbo píská už na volnoběh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
turbo píská už na volnoběh
prosím o radu.jedná se o motor AGR obtokové turbo.po výměně trysek a nastavení volnoběžné dávky a nastavení egr podle návodu od Reesha na 350 mg/R turbo píská už na volnoběh a při plném zatížení jakoby chrochtá.zřejmě vlivem přepouštění tlaku do výfuku...auto jede jako čert,ale mám obavy,aby něco neodešlo.s turbem se nic nedělalo.máte někdo nějaký postřeh?díky jo a EGR je of DP
To pravděpodobně není klasický pískání, jen akustický houkání lopatek, když přidáš, zmizí to (přesune mimo slyšitelný rozsah). Pokud by pískalo ložisko, turbo je před smrtí.Eddy91 píše:tak jestli mas egr off tak bych se tomu piskani nedivil,ja sem taky nedavno zaslepil a taky zaclo piskat,ale já nemam kat,tak to jde slyset hodnebendy píše:právě,že je ,takže by to na to nemělo mít vliv to nastavení,když tam není...nevím
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: turbo píská už na volnoběh
mne turbo píská už 40000km a ide v pohode.Mám 140000 km,turbo pôvodné na O1bendy píše:prosím o radu.jedná se o motor AGR obtokové turbo.po výměně trysek a nastavení volnoběžné dávky a nastavení egr podle návodu od Reesha na 350 mg/R turbo píská už na volnoběh a při plném zatížení jakoby chrochtá.zřejmě vlivem přepouštění tlaku do výfuku...auto jede jako čert,ale mám obavy,aby něco neodešlo.s turbem se nic nedělalo.máte někdo nějaký postřeh?díky jo a EGR je of DP
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Re: turbo píská už na volnoběh
stretol som sa že turbo píska hlavne v zime pri serii,žiadne úpravy ale pri egr off a katalyzatori off je to tutovkabendy píše:prosím o radu.jedná se o motor AGR obtokové turbo.po výměně trysek a nastavení volnoběžné dávky a nastavení egr podle návodu od Reesha na 350 mg/R turbo píská už na volnoběh a při plném zatížení jakoby chrochtá.zřejmě vlivem přepouštění tlaku do výfuku...auto jede jako čert,ale mám obavy,aby něco neodešlo.s turbem se nic nedělalo.máte někdo nějaký postřeh?díky jo a EGR je of DP

octavka 1,9TDI- 66kw-ALH,egr+kat-off,sprint764,+softwer-139PS,340Nm
-
- Aktivista
Odpovědi: 0