Felda AEF chytne a chcípne nebo lítaj otáčky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

passik 94
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od passik 94 »

Já vim,o čidlech jsem toho přečetl fakt hodně.Ono to žlutý na starty určitě pomůže,ale pro motor to zas tak ideální neni.Čidlo stojí pár kaček tak jsem chtěl zkusit to co tam patří a uvidim.Zatim mi to chytlo ale to nevim jestli udělalo čidlo.Ale fakt je,že to pořád nežhaví tak dlouho a nejde po každym startu sytič.A zdá se mi,že ten motor jede klidněji?Jinak termostat mi napadl taky,ale auto topí krásně sahara spíná atd.Al měnil jsem teď budiky s otáčkoměrem a od té doby blbne teploměr.Teď jsem tam dal budik teploty původní a pořád stejný.Takže asi nic jiného než ten termostat mi nezbyde.

ote="Zdeněk M"]
passik 94 píše:Tak dnes jsem se k tomu nedostal,jediný co jsem stihl,že jsem vyměnil čidlo teploty dal jsem origo zelený na místo žlutýho protože mi ukazuje teploměr hrozně málo.Auto pak krásně chytlo ale to asi čidlem nebude i když fakt blaflo hned a otáýčky v pořádku..Ale teploměr ukazuje pořád málo sotva 55 stupňů.Což předtim nedělalo ukazoval kolem 70 pořád.Zkusim o víkendu dát tu hadičku a mrknu na bubliny. :?
Tak vrat čidlo, nazpet tam vraž žlutý a kup si novej termostat. Ve Feldě mam čidlo žlutý 13let, se zeleným byli problemy.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

n feldě mám čidlo zelené a problémy nemám, mám za tepla přidaného fora, a nemám tichý zvuk motoru,
spousta lidí má žluté a chváli si to, kdo má problémy se starty dávám žluté ukazuje do řj o dvacet méně,

měl jsem jednoho maníka, a čidlo tam měl :o :? , nějaká cypovina lidová tvorba nebo co, , mrknu vagem a ukazovalo to mínus dvacet, na nic si nestěžoval ani na spotřebu, ;) miloš
passik 94
Přispěvovatel

Příspěvek od passik 94 »

Tak dnes opět chytla jak víno,a šlape jak hodinky jde krásně za plynem žádný kolísání atd.Nechápu???Mohlo by to být tím novým čidlem???
Jinak modrý jsem ještě nezkoušel :-D
passik 94
Přispěvovatel

Příspěvek od passik 94 »

Tak jsem dnes zkusil jestli to nepění,a vypadá to že ne?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“