převodovka 6kv.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
No pokial vladzes mackat ten vacsi pritlacny tanier, tak to neries... ale malo by to tam po spravnosti byttoby66kw píše:a co ten násobič

To sa tyka iba verzii prevodoviek kde nie je snimac otacok (napr. 6q z Fabie), v tom pripade treba nakodovat budiky aby brali signal z ABSKuca píše:Chtěl bych se zeptat jak je to pak s tachometrem? Co jsem slyšel tak to nekomunikuje s budíky...?
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Taky bych se s dovolenim prifaril s lehce OT dotazem.
Bylo by mozne z neceho vytahnout delsi sestku do 6q prevodovky v OII BKD?
Ta sestka, co je tam ted, je spis tak 5,5, protoze mezi 5 a 6 je rozdil v otackach jen velmi maly, tak by me zajimalo, jestli koncern nekde nepouzival nejaky tezsi prevod a jestli by se to nedalo prehodit.
Ta sestka, co je tam ted, je spis tak 5,5, protoze mezi 5 a 6 je rozdil v otackach jen velmi maly, tak by me zajimalo, jestli koncern nekde nepouzival nejaky tezsi prevod a jestli by se to nedalo prehodit.
-
- Aktivista
presne toto napadlo aj mna :O) ale neskumal som.. takze mozno niekokto ano ???tiff píše:Taky bych se s dovolenim prifaril s lehce OT dotazem.
inak do GIII sa dava s Fabie
GIV var asz 4mot upraveny
-
- Aktivista
On je nějaký rozdíl mezi 5q a 6q lanovody? Já bych teda neřekl. Co jsem viděl obě kulisy i s nima vedle sebe..TDI tech píše:A este si zabudol na nasobic tlaku. Lanovody treba su ine aj drziaky k lanovodom, aj trubku nech je to koser tak ako to ma byt. Bastlit tam 5Q lanovody a ohybat trubku od serva je prinajmensom ciganska robota. proste fujLadas píše:celá spojka 240mm startér poloosy servotrubka upravit držáky řazení pár šroubů a je to tam kdyžtak takovou sadu mám...
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
najdeš to tady,vše co potřebuješ http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 Já to podle toho nedávno dál(jinak vše ti zůstane) a dlouhej pětikvalt LUXUShansdob píše:otázečka v jakých fábiich je dlouhý 5kvalt?? jakej je typté dlouhé převodovky? a pokud použiju ten tak vše ostatní mi na oktávii zůstane původní? spojka poloosy startér???