Vstřiky TDI PD - montáž/demontáž
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nazdar pani...menil som vstrekovacie trysky na OCT II 1,9TDI PD trhalo motorom na volnobeh tak sa vymenili vsetky 4 trysky a teraz po vymene motor ide ok na volnobeh aj v otackach len jeden problem na ukazovateli aktualnej spotreby mi pri rozbiehani behaju uplne nezmyselne cisla ze 50litrov alebo aj 80litrov to pred tym nerobulo ukazovalo tam max 25 ked bola noha na zemy pri rozbehu ale to chvilku a potom za jazdy tak mach do 20litrov a teraz uplne jemne stlacim plyn len sa pohnem a uz je tam 60litrov ....aky moze byt problem ....pri nastavovani sa povolili o 180stupnov....dakujem
ahoj maš to malo ja som dal podla doporučenia od Huml prestne na 225° A MAM SKUTOČNE POHodU A KLUD MOTOR KONECNE MRMLE KRASNE A PO PRVEJ DLHSEJ JAZDE MAM PRIEMER 5,6lvoga píše:nazdar pani...menil som vstrekovacie trysky na OCT II 1,9TDI PD trhalo motorom na volnobeh tak sa vymenili vsetky 4 trysky a teraz po vymene motor ide ok na volnobeh aj v otackach len jeden problem na ukazovateli aktualnej spotreby mi pri rozbiehani behaju uplne nezmyselne cisla ze 50litrov alebo aj 80litrov to pred tym nerobulo ukazovalo tam max 25 ked bola noha na zemy pri rozbehu ale to chvilku a potom za jazdy tak mach do 20litrov a teraz uplne jemne stlacim plyn len sa pohnem a uz je tam 60litrov ....aky moze byt problem ....pri nastavovani sa povolili o 180stupnov....dakujem
PEKNÝ DEN
CAVE

SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
cavediver píše:ahoj maš to malo ja som dal podla doporučenia od Huml prestne na 225° A MAM SKUTOČNE POHodU A KLUD MOTOR KONECNE MRMLE KRASNE A PO PRVEJ DLHSEJ JAZDE MAM PRIEMER 5,6lvoga píše:nazdar pani...menil som vstrekovacie trysky na OCT II 1,9TDI PD trhalo motorom na volnobeh tak sa vymenili vsetky 4 trysky a teraz po vymene motor ide ok na volnobeh aj v otackach len jeden problem na ukazovateli aktualnej spotreby mi pri rozbiehani behaju uplne nezmyselne cisla ze 50litrov alebo aj 80litrov to pred tym nerobulo ukazovalo tam max 25 ked bola noha na zemy pri rozbehu ale to chvilku a potom za jazdy tak mach do 20litrov a teraz uplne jemne stlacim plyn len sa pohnem a uz je tam 60litrov ....aky moze byt problem ....pri nastavovani sa povolili o 180stupnov....dakujem
PEKNÝ DEN
voga:
pri dlhsej jazde to mam aj ja na pohodu tak okolo 6litrov stale mi to ukazuje len pri rozbiehani strasne velku teda 60 az 90 litrov co predtym nebolo a to ma dost znervoznuje pretoze nie je vsetko tak ako by malo...myslis ze ked to povolim na tych 225 ze sa to upraví????...ja som to pochopil ze to nastavenie je len na to aby sa tryska nepoškodila pri prevadzke .....
[/b]
voga píše:tak som to dnes povolil na tych 225 stupnov a ukazuje stale tak isto ....tak problem bude asi niekde inde ....nie je tu niekto z okolia TN co by to vedel kuk aj s diagnostikou a poradit co s tym dalej ....dakujem
odpoj baterku aspon na jednu hodku a potom nechaj auti nech sa stym problemom vyhra sam tieto jednotky maju samoopravovaci rezim prejdi sa do ziliny a spet a motor ti pojde ok
SAG to funguje tak si mislim ze to pojde aj u teba
cuusky cave
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
ty nemas doma VAG??? aby si nalogoval 13stku co ti vlastně tie vstřiky robia ???voga píše:tak som to dnes povolil na tych 225 stupnov a ukazuje stale tak isto ....tak problem bude asi niekde inde ....nie je tu niekto z okolia TN co by to vedel kuk aj s diagnostikou a poradit co s tym dalej ....dakujem
zaujima ma co stoho vybehne za závadu a verim ze nebudem sam
cave
dej pětku a akceleruj na plný plyn od 1500ot třeba do 3000. ta okamžitá spotřeba by se měla pohybovat kolem 15 na 100, víc asi ne.voga píše:nazdar pani...menil som vstrekovacie trysky na OCT II 1,9TDI PD trhalo motorom na volnobeh tak sa vymenili vsetky 4 trysky a teraz po vymene motor ide ok na volnobeh aj v otackach len jeden problem na ukazovateli aktualnej spotreby mi pri rozbiehani behaju uplne nezmyselne cisla ze 50litrov alebo aj 80litrov to pred tym nerobulo ukazovalo tam max 25 ked bola noha na zemy pri rozbehu ale to chvilku a potom za jazdy tak mach do 20litrov a teraz uplne jemne stlacim plyn len sa pohnem a uz je tam 60litrov ....aky moze byt problem ....pri nastavovani sa povolili o 180stupnov....dakujem
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

měl jsem ten samej problem dejrřív zkontroluj tesnení a dotahni pořádně do sedla , a pokud ti z motorem dolova za studena trha ze se nato nemůžesš ani divat pripravse na problemy se setvakem ahojky vsem cavedalas píše:jsem na tom asi špatně co? naměřené hodnoty Vagu na válcích -1.98,-0.71,1.19,1.18, motor avf 240tkm. studenej si zakouří a po ohřátí je to v klidu
Mechanici v Dieselpower v Chomutove maji opacny postup pri serizovani vstrikovacu...Natoci vacku tak,aby nepusobila na vahadlo(mimo hrb vacky,nulove stlaceni),dotahnou serizovaci sroub a pak ho povoli o otacku a ctvrt...Dle nich hodnoty odpovidaji tem,jako u serizeni podle dilenske prirucky...
VW Bora Variant TDI