Peter Kocsis píše:odpoved. lebo som tiez elektrotechnik, a za mojich 22 rokov skusenosti som sa stretol stakymi problemami. ja take pripadi som riesil prakticky a nie teoreticky ako sa to uci na vyskach.
Petře, já se v elektronice hrabal, když ty jsi ještě cucal dudlík...ne teoreticky, ale prakticky...a protože to byl můj koníček, udělal jsem si k němu i školu...a našel práci v oboru...a k tomu ještě živnost na výrobu a opravy elektronických zařízení...nebudu tu rozebírat, komu co prošlo rukama, nevyhrál bys...neteoretizoval jsem...je to prostě praxe...a jak vidíš, potvrzená. Rozhodně ti chválím tvůj postup...ale...nevím jak jsi chladič vyřešil...jsi si jistý, že nebude namáhat vibracemi komponent ke kterému jsi ho přidělal? Je tak zafixovanej a rozměrově navrženej, aby nevibroval v celém spektru vibrací, které se při provozu auta vyskytujou? Jinak totiž hrozí, že se ti po určité době opět "uklepe".... Ne..to byla opravdu jen teoretická myšlenka, která ovšem není úplně mimo...
Deivid: no...proto jsem se zásobil asi deseti kily klasickýho trubičkovýho cínu...kalafunu na housle zatím zakazovat nebudou, tak tu nesyslim....

...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000