TDIchip píše:Tady nema smysl psat cokoliv - cvicena opicka se hned snazi chytit bananu
Ja taky o tlaku nemluvil spatne jsi cetl ...
A tim 0% jsem si rozhodne nepomohl, ale to sam vis kdyz si pri mereni pomahas 12% ISO - to mne pobavilo nejvic ...
Koncim s touto diskuzi protoze je videt ze nemate co na praci a vymyslite hovadiny - hodnoty jsou realne, dokazovat to muzu tak zakaznikum a ne tady kde to nema smysl ... Hold kdyz tu neco nedela skalni priznivec kohosi tak je to spatne a zavrzenihodne, lituju vasi ubohosti ...
Tak když jsi se tu začal obhajovat, tak by jsi to měl dotáhnout do konce a poslat ty grafy. Zatím jsi tu jenom řekl, že jsme my ostatní banda ubožáků, ale když už to řekneš, tak prokaž, že tomu tak opravdu je. Zatím skutek utek.
ja jsem si u nej taky nechal tuhle upravu s tryskama a upravou softu. stalo me to asi 11 litru, mam najeto uz pres 10tkm a hodnoty v grafu byly 153koni a 340 kroutak myslim.. kdyz tomu rejpnu tak to coudi jako krava. Ale moc tomu nedavam ptze mam strach aby mi neco neodeslo(spojka, turbo). Na druhou stranu je fakt ze to jede pekne a palubak mi ukazuje prumernou spotrebu 3,9 i kdyz v realu je to tak 5,5-6. Co si o tom myslite ? Je to nakej sunt nebo nemusim mit strach s tim jezdit vostrejs..
To máš 110kw na AGR?? Já mám 135PS (zatím nezměřených) a hulí to jak p.ča!! Jestli tam těch 150PS máš a budeš mu nakládat,tak turbo jistě neunese..Viděl si co je tam za prcka??
RudisTDic píše:To máš 110kw na AGR?? Já mám 135PS (zatím nezměřených) a hulí to jak p.ča!! Jestli tam těch 150PS máš a budeš mu nakládat,tak turbo jistě neunese..Viděl si co je tam za prcka??
RudisTDic píše:To máš 110kw na AGR?? Já mám 135PS (zatím nezměřených) a hulí to jak p.ča!! Jestli tam těch 150PS máš a budeš mu nakládat,tak turbo jistě neunese..Viděl si co je tam za prcka??
No ne že by ses neměl bát,,ale myslel jsem to tak,že turbo hned nechcípne..ono nárust výkonu o 60PS,to už něco je...jaký máš trisky??
Hlavně jde o to,jak se o motor staráš a v jaký je kondici..A na spojku bych byl opatrnější..
RudisTDic píše:No ne že by ses neměl bát,,ale myslel jsem to tak,že turbo hned nechcípne..ono nárust výkonu o 60PS,to už něco je...jaký máš trisky??
Hlavně jde o to,jak se o motor staráš a v jaký je kondici..A na spojku bych byl opatrnější..
Tak o motor se starat snazim. Nejsem zadnej tavic ale znas to kdyz te nekdo na silnici nasere tak tomu obcas das.. Psal ze tam dal FB sprint 764. Uz v zakladu na tom nameril 100koni misto 90. najeto mam 126t km dle palubaku (auto z nemecka).
Zdravim, mám AGR + chip (cca 87kw 285Nm). Chci dat nove trysky, ale chip pokud možno zachovat. Jake by byly nejlepší? Další úpravy už nehodlám. Najeto 180 000km.