Matrix píše:Články ing. Jiřího Čecha, někým zavrhovaný jinými vychvalovaný. Já osobně ho beru. Bishopa jsem vyzkoušel a používám. Ale hrůzu mi nahání značka STP, která se prodává po všech možnejch hyper a supermarketech. Ta na mě působí dost nevěryhodně. Osobně s ní nemám žádné zkušenosti,ani ji nikdo z mého okolí nepoužívá že by na ní nadával, nevím proč, ale subjektivně na mě působí podvodnicky. A pokud si někdo četl letáček od firmy Prolong, tak se jistě veli od srdce nasmál ohledně testování toho přípravku na Škodě Favorit, se kterou někde na horách bez oleje najeli 130 km a samozřejmě se motor nezadřel

. Takže přesně jak píše ing.Čech - Pokud něco vypadá příliš dobře na to, aby to byla pravda, tak to ve skutečnosti pravda není.
Klepal mi motor. Vyměnil jsem hydroštely a stejně klepání nezmizelo. Trošku se to zlepšilo, ale nezmizelo úplně. Jeden hydroštel měl trošku vybroušenou plošku, jinak vypadaly dobře. Bral jsem to spíše jako prevenci, přecejenom motor už něco najel. Pak jsem si řekl, jestli to náhodou nedělají trysky. Koupil jsem balení STP do nafty a aplikoval. Ejhle, po najetí nějakých 100-200km začalo klepání ustupovat. Po vyjetí nádrže už to klepání téměř nebylo, tak jsem to na další nádrž aplikoval znovu a je ticho. Už jsem se domlouval s Reeshou na tryskách, ale nakonec to dopadlo takhle, tak jsem se na to vyprdnul. Motor si zase spokojeně kadluje a žádný klepání, který tam nepatří. Takže STP do nafty na 100% funguje! A už jsem debatil s několika lidmi, kteří mají stejnou, prokazatelnou, zkušenost.
Do oleje bych ale nic nedával.