audi a6

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od avatar »

moose píše:avatar: však ja už sem to sem někal párkrát psal ;)

btw řešil sem i jestli si tam nedam AKE.... ale nevim jak bych ochcal typ motoru v tehcničáku, a kolik by to stálo... (hm)

jakou mas barvu avatare ? :)
ja tutu:
http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... 09&cat=529
ja si tam dal AKE na technicak ser... motor je nahradni dil a mam ho zaplastovanej na technicke mi nebudou do motoru sahat nenecham si to odkritovat nejsou original servis audi tak nebudou hrabat. A kdyby je to napadlo tka se znam s majitelem kupovali jsme u nej auto))).

barvu mam nogaroblau s4 rs4
airbone
Přispěvovatel

Příspěvek od airbone »

Teraz ste ma vystrasili uz hodne. Musim sa toho svojho pasata (AFB) zbavit co najskor, kym este ide. Chvalabohu, par ludi uz prejavilo zaujem o kupu, tak fajn... Dufam ze v aprili sa ho zbavim a idem do BMW benzin....

Inac, kde ste pozhanali tak lacno tie motory? Pre pripad.... Kukal som ebay, ceny su nehorazne co sa tyka cohokolvek pre tiet motory (sady hlava ventily - 1800EUR, novy polmotor - okolo 2500EUR apd...)
Aktivista

Příspěvek od avatar »

airbone píše:Teraz ste ma vystrasili uz hodne. Musim sa toho svojho pasata (AFB) zbavit co najskor, kym este ide. Chvalabohu, par ludi uz prejavilo zaujem o kupu, tak fajn... Dufam ze v aprili sa ho zbavim a idem do BMW benzin....

Inac, kde ste pozhanali tak lacno tie motory? Pre pripad.... Kukal som ebay, ceny su nehorazne co sa tyka cohokolvek pre tiet motory (sady hlava ventily - 1800EUR, novy polmotor - okolo 2500EUR apd...)
Ale ver tomu ze ti moje auto s tymto motorem 2.5 tdi V6 nakope prdel kdys budes mit bmw))).

Jinak koupit motor je docela problem ale da se to
airbone
Přispěvovatel

Příspěvek od airbone »

airbone píše:Teraz ste ma vystrasili uz hodne. Musim sa toho svojho pasata (AFB) zbavit co najskor, kym este ide. Chvalabohu, par ludi uz prejavilo zaujem o kupu, tak fajn... Dufam ze v aprili sa ho zbavim a idem do BMW benzin....

Ale ver tomu ze ti moje auto s tymto motorem 2.5 tdi V6 nakope prdel kdys budes mit bmw))).

Jinak koupit motor je docela problem ale da se to
Nemienim cakat, kym sa V6 zosype. I ked zatial nemam problemy, ale ked tu citam o tych motoroch, tak mi uz behaju zimomriavky po chrbte. Neviem ci sa oplati investovat peniaze a cas do zhanania, kupenia a vymeny motora. Okrem toho, tiptronic tiez nebude sluzit naveky. Co sa tyka BMW, tak by som siel do benzinu 320i. Ked mi nakopes s V6TDI prdel, tak ma to trapit ani velmi nebude, ked tu citam co vsetko si s tym motorom zazil, tak ja ti to prajem... ;)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“