josef10 píše:do AAA prodat vozidlo a HLAVNĚ nic tam nekupovat!!!!!!!!!!!!!!..... To snad ví i male deti............. Nekteri lidi jsou stale nepoucitelni.......
s tím nesouhlasím
ano, je tam spousta keplů, ale i spousta normálních aut, plno brněnských firem prodává auta jenom tam, chce to strčit něco prodejci nebo ideálně když je to tvůj známej a on ti to pohlídá
samozřejmě že auto který se půl roku prodávalo po internetu a nakonec skončí AA, nebude asi ten pravej kup
Zdar
takhle naletel kamos v minulem stoleti... koupil AUDI slozenou ze ctyr aut a jeste mu podekovali za dobry obchudek a priste ze si ma prinest bryle na cteni.... tokovi to jsou dárečci....
Kámoš tam před cca 8 lety kupoval XM hotově, z Prahy ujel cca 70 km a auto začlo vařit. Když ho přitáhl na podvalu zpátky a zkusil se slušně domluvit,tak přišel technik, kouknul a řekl, že má prasklou hlavu, ale to prý udělal určitě rychlou jízdou. Tak se rozčílil a přišli takový dva lidi větší než on a vyprovodili ho ven i s tím autem. Osobně si myslím, že to auto tvýmu kámoši zůstane.
Škoda Fabia kombi 2004, 96Kw chip, Fiat Ducato 2.3JTD 88KW 2008, Galloper 2.5 TD 73KW
Pravdou je, co už bylo napsáno výše - do áček prodat auto, se kterým už nechcete nic mít, o kterém víte, že není v nejlepším stavu, jelikož koupí vpodstatě cokoli. Z pohledu obchodníka je ale obdivuju, že to taky následně dokážou prodat.
Sám jsem tam loni relativně pod cenou prodával Octavii, která měla za sebou nejspíš dost těžkou nehodu. Ještě ten den odpoledne se objevila na jejich webu za cenu stejnou jako ostatní údajně nehavarované voňavky, s nabídkou výhodného financování a zárukou ujetých km. Dopoledne mi přitom jejich výkupčí s lítostivým obličejem vysvětloval, že mi prostě nemůže dát víc, protože auto má ty a ty nedostatky a oni, jako jediný slušný bazar na světě, o této skutečnosti musí informovat kupujícího...
Na druhou stranu i v áčkách se dá narazit na pěkné poctivé auto. A celý tenhle humbuk kolem velkých bazarů mi přijde jako trochu nespravedlivý - jelikož nabízejí hodně aut, je mezi nimi jasně i více kusů aut ve špatném stavu nebo s nějakou skrytou vadou. Procenta dobrých a špatných kusů ale budou srovnatelná s malým bazarem, který ovšem prodá řádově o stovky aut méně, tudíž má i méně reklamací. A proč se nepíše o malých bazarech, nebo o různých prodejích aut přes inzeráty atd.
1)Fiat Doblo Maxi Combi 1,6 JTD (2018)
2)Š 105 S, r.v. 1980 - veterán v origo stavu, 71 000 km
3)VW Polo 6N1 1,4 44 kW (AEX)
Vezmi sebou někoho, kdo rozumí autům a vyměň toho Scénika za jiné auto a máš pokoj. Jediné rozumné řešení.
Stejně jsi už ztratil důvěru v to, co jsi koupil, nebo ne? A pokud se chce někdo od nich dohodnout, tak buď rád ,jinak ti Scénik zůstane.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
V roce 2003 se mi s otcem podarilo odstoupit od smlouvy v AAA na Peugeot 605 r99.Byl to leasing a byl to boj,otec jim tak zavaril,ze nakonec vratili akontaci a pak i "nevratnou" zalohu.Ale to uz je 8let..
Ted jsou urcite lip pripraveni..
Tak to včera vyměnil za VW POLO r.v 2007 benzin cena 169 000.
Viděl jsem ho zaparkovanej před barákem,takže nevím jakej to má motor,ale vypadá celkem pěkně i vevnitř.
Určitě lepší než ten Scenic r.v 2004 diesel za 140 000.Ten byl asi po nějaký bouračce a dávanej dohromady AAAčkem aby se nechal prodat.
Výměna možná do 7 dnů a jen jeden pokus výměny a může se ujet max. 500 km.
Čau
alespoň že tak tak ať mu to drží a je to z jednoho kusu bez špatné historie...
pak dej vědět jaký to je...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
pokud mohu kápnout slova do diskuze tak jedinej bazar za kterym sem ve svim životě byl a naprosto sem byl unešn kvalitou vozů tak je v třebíči v místech bývalího kolchozu
kamarád (hodně velká lama co se týče aut) tam koupil BMW 320d
poprosil mě abych se mu na to mrknul (byl sem tam 2x ) a opravdu sem nevěřil vlastním očím co tam má ten člověk za auta
narovinu řekl co bylo dělaný , preventivně vyměnění díli origo BMW (stahovačky 4x ,těsnění šíbru,ložisko v kole ,ramena ) , pak sem s nim mluvil a říkal na rovinu co bylo za bouračky v bazaru a co né a že řekne radši něco na rovinu než aby měl pak problémy , k BMW byl pouze 1x klíč a ten druhejobjednal v servisu na svoje nálkady + nabídnul kamarádovi že mu zajistí nárhradní díly na standartní servis (olej filtry ,rozvod ) se slevou oproti e-shopu od kterýho bere po dobu dalších 5ti let
opravdu sem nevěřil že narazím na poctivej bazar ale tenhle mě velice mile překvapil a to majitele ani neznám a viděl sem ho 2x v životě a očividně mluvil pravdu