Bageta píše:To by mě taky zajímalo,mám ASV a dávám tam 150 turbo,velkej IC z Leona,pak trysky RACE no a na konec chip.Tak na kolik to odhadujete,že se můžu s tímhle dostat??Jo a jak moc to asi bude hulit??díky
Výkon bude úměrný dýmu.
S tím 150PS turbem, race tryskama, chladičem a dobrým čipem myslím že bys mohl atakovat 180-190PS.
Ale co tam pak dáš za spojku
Dukes píše:Je to rozumná volba.Cena je 5995kč a u tvého motoru počítej přírustek cca 10-15koní.
Když k tryskám pořídíš ještě 130k turbo a Dieselpower chip ,tak můžeš mít klidně 150-160koníků.
Já bych měl jenom takovej dotaz .... původně motor 81kW s tryskama Sprint 764 turbem 130/150 k a chipem výkon 150-160 koní? Třeba firma abc tuning nabízi 150 koní jenom chipem.. proto se ptám jak je to. Díky za info
Je to na úkor životnosti. Turbo, které není stavěné na takové tlaky je na hranici únosnosti, malýma tryskama tlačíš hodně nafty pouze prodlužováním doby vstřiku, pak to nestíhá shořet, hrozí propálení pístů - prostě ždímáš motor na max a určitě tolik nevydrží!
Když dáš turbo 130 tak tlak 1,45 baru pro něj není problém a tryskama s větším průtokem zase můžeš zkrátit dobu vstřiku, což je žádoucí.
Jo takhle.. Mno to je pravda a Reesha chipuje? kolik si za to bere?
ranger píše:
Hmm tak si myslíš vyplatí si to aby to bylo alepoň trošku znát ? jinak mám najeto cca 108000 tak ta planuji vyměnit na jaře v rámci servisu a je potřeba upravit něco pres VAG aby správne ukazoval palubni PC atd
děkuji moc za info
Určitě se to vyplatí. Poznat to jde pro toho co jezdí pouze s origo softy celkem dost. Myslím nárůst 40-50Nm a tak 15-20koní. Já jsem ten rozdíl uvítal!
ted mi tady jeden kamarad rikal ze to zvysuje nárok na turbo a cerpadlo a odcházejí driv nez normláne má to v planu uděšlat na jare ze by se vycistilo turbo a kdyz se v tom bude vrtat tak by se tam dali ty trysky
dekuji za Vás názor
Tak to by mě taky velice zajímalo, jak to ovlivní čerpadlo a turbo..... Nové dám určitě, teď jde o to jaké.
Bageta píše:To by mě taky zajímalo,mám ASV a dávám tam 150 turbo,velkej IC z Leona,pak trysky RACE no a na konec chip.Tak na kolik to odhadujete,že se můžu s tímhle dostat??Jo a jak moc to asi bude hulit??díky
Výkon bude úměrný dýmu.
S tím 150PS turbem, race tryskama, chladičem a dobrým čipem myslím že bys mohl atakovat 180-190PS.
Ale co tam pak dáš za spojku
ja mam VR6 a zatim good, Risa ji mel ve Ventu taky (cca 200hp) obcas klouzla ale jinak good, jako sachs je sachs ale ta cena
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation