orig alarm VW - schema
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
to som si presne myslel, ze je alarm sucastou komfortu.
Je tam este jeden klakson, ale kde? Aspon ten by som chcel odpojit.
Preco je MAGICAR slaby ?
V podstate ho pouzivam len preto, ze je to aj PAGER, ma dva programovatelne vystupy (viem zavriet okna) a ultrazvukovy modul som dokupil.
Na aute mam CONSTRUCT a vybrate zamky.
Tak neviem ci to bude stacit ?
Je tam este jeden klakson, ale kde? Aspon ten by som chcel odpojit.
Preco je MAGICAR slaby ?
V podstate ho pouzivam len preto, ze je to aj PAGER, ma dva programovatelne vystupy (viem zavriet okna) a ultrazvukovy modul som dokupil.
Na aute mam CONSTRUCT a vybrate zamky.
Tak neviem ci to bude stacit ?
Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI
klakson pre alarmu bude v kufri na lavej strane pod calunenim
Magicar je slaby pre sposob akym prechadza do nudzoveho rezimu....
Vybrate zamky nie su tiez to najstastnejsie riesenie - ak ti zlyha elektronika alebo akumulator,co nie je az tak nepravdepodobne, co spravis ? rozbijes okno?
Inak ak tam mas aj konstrukt a ho aj pouzivas tak auto je uz dostatocne chranene, len nenechavaj hodnotne veci viditelne v aute
Magicar je slaby pre sposob akym prechadza do nudzoveho rezimu....
Vybrate zamky nie su tiez to najstastnejsie riesenie - ak ti zlyha elektronika alebo akumulator,co nie je az tak nepravdepodobne, co spravis ? rozbijes okno?
Inak ak tam mas aj konstrukt a ho aj pouzivas tak auto je uz dostatocne chranene, len nenechavaj hodnotne veci viditelne v aute
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
ak mi zlyha elektronika alebo akumulator do auta sa dostanem a nic netreba rozbijat, mam to vyriesene
Za ostatne vdaka
to maros: nevies mi poslat SZ ohladom toho magicaru, da sa ten problem riesit? Sice s nim ako zabranou proti ukradnutiu auta velmi neratam, ale ked sa s nim uz trapim, nech to ma nejaky vyznam
Za ostatne vdaka
to maros: nevies mi poslat SZ ohladom toho magicaru, da sa ten problem riesit? Sice s nim ako zabranou proti ukradnutiu auta velmi neratam, ale ked sa s nim uz trapim, nech to ma nejaky vyznam
Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
A toto som mal na mysli...maros4341 píše:Tovarensky alarm je dobry ma vsak jednu nepeknu vlastnost - mechanicky kluc ma prednost pred elektronickym - to potom vylomenim alebo pretocenim zamku v hociktorych dverach sa alarm vypne - Je mozne upravit system zamkov aj tak ze sa povodny alarm nevypne.

Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.