štípačkořezačka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
1pavel
Aktivista
Odpovědi: 0

štípačkořezačka

Příspěvek od 1pavel »

A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

už vymejšlím jak si to od tebe odvezu na testování (LOL)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

jak to udělát ?
uplně normálně !
zadní náprava z matesa nebo ifi
zavařit diferák na jednu stranu trn na druhou bubnovou štípačku
pohon motorem přez kolo (protože když se kousne tak začne hořet guma)
;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Teda, to bych se bál, že mne to tam vtáhne, nebo mi ujedou nohy..
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

No, kdyz na to tak koukam, nebude to vubec nic zdraveho na ruce a hodne bych se bal, kdyz se to kousne ... ale tak zalezi na tom, co se s tim bude stipat.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Forest píše:No, kdyz na to tak koukam, nebude to vubec nic zdraveho na ruce a hodne bych se bal, kdyz se to kousne ... ale tak zalezi na tom, co se s tim bude stipat.
A která práce je zdravá na ruce? (LOL)
Tel:776005385 Nový Bor
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

možná by měli zájem i různí vymahači (LOL)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

bombastiq píše:jak to udělát ?
uplně normálně !
zadní náprava z matesa nebo ifi
zavařit diferák na jednu stranu trn na druhou bubnovou štípačku
pohon motorem přez kolo (protože když se kousne tak začne hořet guma)
;)
tím udělat jsem myslel jak velkej motor a ten jestli pujde vyšpatnit z práce , udělat to trochu inteligentnějc a méně prostorově náročný atd. , z rukou nemám strach , moc se klacek necuká a správnej kryt zabrání strčení ruky
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

titan0306 píše:A která práce je zdravá na ruce? (LOL)
Ta, kde pouzivas jen svaly tahem bez razu/pulzu, ve smyslu, kde nedochazi k velkym zmenam stavu v hodne kratkem casovem obdobi. Ja si myslim, ze moc dobre vis, co myslim ;)

Treba vymena kol (pokud clovek nepouziva pneumaticky povolovani sroubu), tak si myslim, ze muze byt pro lidske telo prospesna zalezitost :D

V pripade Pavla se nebojim, ze by to nedokazal vyresit ... staci se mrknout v jeho dilne na jeho pripravky, udelatka, mechanismy apod. Takovych sikulu v CR v majoritnim zastoupeni a hned jsme na spicce.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Forest píše:... ale tak zalezi na tom, co se s tim bude stipat.
Že by dřevo??? (rofl) (rofl) (rofl)
Ne je to fakt pěkný, asi budu muset o něčem takovom taky pouvažovat. Jen v nějakom menšim provedení.
Elektronika auta a technika........
776 829390
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

ale dělá na tom jen nějakou jívu a ještě, uplně mokrou, ta je měká jako sníh a hlavně to bude limitovaný průměrem takže zase nic

mám trochu podezření že je to jap. topol

PS : LAdas na to tvoje chrastí ti stačí sekerka..
nebo seš taková sušina :? (rofl)

k práci si pust tohle a pak to pude samo
http://www.youtube.com/watch?v=DmijN56bsFU
http://www.youtube.com/watch?v=jxruJyZA ... e=youtu.be
Naposledy upravil(a) A6TDI dne 07 pro 2011, 13:37, celkem upraveno 1 x.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Martin.R : ano, kupodivu drevo. Pod toto spada jak "chvoji", vetve, drobost, tak i nejaky prkna, stejne jako drevo mokre nebo suche (vyschle), sukovite atd. Asi se mnou budes souhlasit, ze rozdily ve stipani jmenovaneho budou znacne, ne? ;)

Vskutku jsem netusil, ze toto budu muset psat, ale tak co bych pro Martina.R neudelal...pak se mi divte, ze vzdy vsechno tak rozvadim - prave z tohoto duvodu (wallbash)

Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Forest píše:@Martin.R : ano, kupodivu drevo. Pod toto spada jak "chvoji", vetve, drobost, tak i nejaky prkna, stejne jako drevo mokre nebo suche (vyschle), sukovite atd. Asi se mnou budes souhlasit, ze rozdily ve stipani jmenovaneho budou znacne, ne? ;)

Vskutku jsem netusil, ze toto budu muset psat, ale tak co bych pro Martina.R neudelal...pak se mi divte, ze vzdy vsechno tak rozvadim - prave z tohoto duvodu (wallbash)
Nebuď tak chytlavej, myslel jsem to jenom jako vtip. Jakožto vesničan mam s dělánim dříví bohatý zkušenosti, takže jsem pochopil jak to myslíš.
Elektronika auta a technika........
776 829390
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Neco podobnyho ma strejc a spokojenost, akorat je pak o drzku kdyz chces delat stepky z kratkyho drivi.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

já ti dám chrastí :kol1: dneska jsem byl u pavla prodlídnul si jeho štípačku a klidně mu to oterstuju na poctivým dubu ono ten se "zrcátkama" je na zpracování pěkná svině jinak na javor a břízu to bude ideální
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“