štípačkořezačka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
štípačkořezačka
už vymejšlím jak to udělat http://www.youtube.com/watch?v=BjOUk3Hh ... re=related
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
-
Forest
- Aktivista
No, kdyz na to tak koukam, nebude to vubec nic zdraveho na ruce a hodne bych se bal, kdyz se to kousne ... ale tak zalezi na tom, co se s tim bude stipat.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
tím udělat jsem myslel jak velkej motor a ten jestli pujde vyšpatnit z práce , udělat to trochu inteligentnějc a méně prostorově náročný atd. , z rukou nemám strach , moc se klacek necuká a správnej kryt zabrání strčení rukybombastiq píše:jak to udělát ?
uplně normálně !
zadní náprava z matesa nebo ifi
zavařit diferák na jednu stranu trn na druhou bubnovou štípačku
pohon motorem přez kolo (protože když se kousne tak začne hořet guma)
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
-
Forest
- Aktivista
Ta, kde pouzivas jen svaly tahem bez razu/pulzu, ve smyslu, kde nedochazi k velkym zmenam stavu v hodne kratkem casovem obdobi. Ja si myslim, ze moc dobre vis, co myslimtitan0306 píše:A která práce je zdravá na ruce?
Treba vymena kol (pokud clovek nepouziva pneumaticky povolovani sroubu), tak si myslim, ze muze byt pro lidske telo prospesna zalezitost
V pripade Pavla se nebojim, ze by to nedokazal vyresit ... staci se mrknout v jeho dilne na jeho pripravky, udelatka, mechanismy apod. Takovych sikulu v CR v majoritnim zastoupeni a hned jsme na spicce.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
ale dělá na tom jen nějakou jívu a ještě, uplně mokrou, ta je měká jako sníh a hlavně to bude limitovaný průměrem takže zase nic
mám trochu podezření že je to jap. topol
PS : LAdas na to tvoje chrastí ti stačí sekerka..
nebo seš taková sušina

k práci si pust tohle a pak to pude samo
http://www.youtube.com/watch?v=DmijN56bsFU
http://www.youtube.com/watch?v=jxruJyZA ... e=youtu.be
mám trochu podezření že je to jap. topol
PS : LAdas na to tvoje chrastí ti stačí sekerka..
nebo seš taková sušina
k práci si pust tohle a pak to pude samo
http://www.youtube.com/watch?v=DmijN56bsFU
http://www.youtube.com/watch?v=jxruJyZA ... e=youtu.be
Naposledy upravil(a) A6TDI dne 07 pro 2011, 13:37, celkem upraveno 1 x.
-
Forest
- Aktivista
@Martin.R : ano, kupodivu drevo. Pod toto spada jak "chvoji", vetve, drobost, tak i nejaky prkna, stejne jako drevo mokre nebo suche (vyschle), sukovite atd. Asi se mnou budes souhlasit, ze rozdily ve stipani jmenovaneho budou znacne, ne?
Vskutku jsem netusil, ze toto budu muset psat, ale tak co bych pro Martina.R neudelal...pak se mi divte, ze vzdy vsechno tak rozvadim - prave z tohoto duvodu
Vskutku jsem netusil, ze toto budu muset psat, ale tak co bych pro Martina.R neudelal...pak se mi divte, ze vzdy vsechno tak rozvadim - prave z tohoto duvodu
Nebuď tak chytlavej, myslel jsem to jenom jako vtip. Jakožto vesničan mam s dělánim dříví bohatý zkušenosti, takže jsem pochopil jak to myslíš.Forest píše:@Martin.R : ano, kupodivu drevo. Pod toto spada jak "chvoji", vetve, drobost, tak i nejaky prkna, stejne jako drevo mokre nebo suche (vyschle), sukovite atd. Asi se mnou budes souhlasit, ze rozdily ve stipani jmenovaneho budou znacne, ne?![]()
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Neco podobnyho ma strejc a spokojenost, akorat je pak o drzku kdyz chces delat stepky z kratkyho drivi.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
já ti dám chrastí
dneska jsem byl u pavla prodlídnul si jeho štípačku a klidně mu to oterstuju na poctivým dubu ono ten se "zrcátkama" je na zpracování pěkná svině jinak na javor a břízu to bude ideální
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!