Dawe píše:Mám tvá slova na paměti Bóďo, ale stále jsem nad tím špekuloval. Vždyť víš, jak to je s těma našema krabičkama. Už jsem ve fázi, že mi chybí jen turbína, tak se ve mě projevuje syndrom neustáleho řešení kutila domácího. Dobrá. Díky za názory. Pouštím z hlavy GT2052V a jdu do 130-tikoňovky.
j abych zase daval jedine GT2052V a vic , poku se ti stim chce delat tak bych to neresil
Plne musím súhlasiť gt1749va nemá čo robiť v čipovanom aute je to otázka štastia že natrafíte na turbo ktoré vydrží.
Ak už tak gt1749vb kde nie je zúžená turbínová oska. Naviac turba nie su vodou chladené.
Len pre orientáciu gt2052v nám tlačila už od 1800otáčok gt2559v od 2200 otáčok.
To jo, ale ne do dodávky s mechanikou.
Navíc je motor u T3 skloněn v úhlu 50° a turbo ve svodech ( GT1749VB ) má odtok oleje hodně šikmo a téměř u hladiny oleje ve vaně...
Takže nic moc pro turbo.
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Jde mi jen o to, že budu dávat turbínu na původní svody z T3. Bóďa potvrdí, že je to nejlepší řešení kvůli držáku motoru a odtoku z turba. V podstatě mi je jedno zda budu dělat adaptér pro 130 HP nebo GT2052V. Jen mě zajímal názor na průběh dodávky množství zvduchu v závislosti na otáčkách motoru s tak krátkou převodovkou.
Chtel bych dodat k te skrini uz jsem tam videl jinnou nez original byl to sice paskvil ale chodilo to pres 200 a kdyz jsem ji videl nez byla v aute bylo to zvlastni jak je motor v zadu tak urizly fremu otocily ji o 180 stupnu a zavarily zpet jinak by mely 5 dozadu a 1 do predu myslym si ze je to to nejdulezitejsi nez honit motory na vykony a nemit skrin je to vecnej kolobeh
garage píše:Chtel bych dodat k te skrini uz jsem tam videl jinnou nez original byl to sice paskvil ale chodilo to pres 200 a kdyz jsem ji videl nez byla v aute bylo to zvlastni jak je motor v zadu tak urizly fremu otocily ji o 180 stupnu a zavarily zpet jinak by mely 5 dozadu a 1 do predu myslym si ze je to to nejdulezitejsi nez honit motory na vykony a nemit skrin je to vecnej kolobeh
A k tomu totálně vylomený poloosy, řazení tahá po zemi a kvůli mazání brutálně přelitý olejem... Brrr!
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®