přestupky vs. Policie Čr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
[quote="Kornout"]No já v jižní části německa moc řidičů co by jelo 130 neviděl, ve 150 tě předjížděj jak když stojíš, průhů klidně i 5 a pohoda. [quote]
já taky neříkal že tam dodržujou 130, ale když tou "doporučenou" 130 někdo předjíždí, tak ze svých 200 uberou a jedou v bezpečný vzdálenosti (ta se tam mimochodem pokutuje) klidně 5 km než se tu kolonu jedoucí 120 předjedeš a zařadíš se.. Je to z větší části o lidech, samozřejmě že D1 na psychice řidiči moc nepřidá
A 5ti proudovou dálnici v delším úseku jsem tam ještě teda neviděl. Třeba dva připojovací a tři jízdní jo, ale právě že i v jižním Německu krom okolí Mnichova jsou hodně často jenom dva, kort usek Mnichov - Stuttgart,nebo Mannheim- Saarbrucken. A Norimberk,Regensburg, taky zrovna nic moc..
já taky neříkal že tam dodržujou 130, ale když tou "doporučenou" 130 někdo předjíždí, tak ze svých 200 uberou a jedou v bezpečný vzdálenosti (ta se tam mimochodem pokutuje) klidně 5 km než se tu kolonu jedoucí 120 předjedeš a zařadíš se.. Je to z větší části o lidech, samozřejmě že D1 na psychice řidiči moc nepřidá
A 5ti proudovou dálnici v delším úseku jsem tam ještě teda neviděl. Třeba dva připojovací a tři jízdní jo, ale právě že i v jižním Německu krom okolí Mnichova jsou hodně často jenom dva, kort usek Mnichov - Stuttgart,nebo Mannheim- Saarbrucken. A Norimberk,Regensburg, taky zrovna nic moc..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
klasicka situace - na 80 si jedete 100 v levem pruhu pricemz chcete predjet kolonu kamionu a zezadu se pririti debilek nejlepe s rovnym ksiltem,s tatinkovym pujcenym autem co za volantem neni ani videt a zacne problikavat a najizdet jako splaseny pak vas podjede-pricemz malem sejme auto v pravem pruhu a jeste nekolikrat po sobe vybrzdi - naprezdrzku malo ,parkrat jim to projde ale zase na druhou stranu je mezi nami dost nervaku kteri tyhle dementy dojedou a nalezite odmeni:)i kdyz otazkou je jestli jim to za to stoji:)
pokud někdo někoho předjede z prava tak to znamená, že tam bylo dost místa na uhnutí. Ač nerad, občas zprava předjedu taky. Dojedu někoho v levým, chvíli jedu za ním, pokud neuhne, vezmu ho zprava. Neblikám, netroubím, nelepím se, jen pokračuju svým tempem dál. To že je povoleno 80 a já jedu 100 ještě neznamená, že můžu jet v levým. Vpodstatě souhlasím s Kornoutem,vidím to úplně stejně.
Někdy před dvouma rokama jsem jel po dálnici z Prahy na HK. Krásná chumelenice a všichni 40-50 km/h v levém pruhu. V pravým nikdo. Tak jsem najel do pravýho, nasadil 80. Předjel jsem takhle i policajty s transportérem, těm to aspoň došlo a pak se uhnuli.. Málokdy jedu rychlejc než je dovoleno, každýmu se taky rád uhnu, klidně i přibrzdím a nacpu se mezi kamiony abych někoho kdo spěchá pustil. A je jedno jestli to jsou zedníci ve shnilým fáčku nebo mlaďas s kšiltem s tatínkovou Q7.
Někdy před dvouma rokama jsem jel po dálnici z Prahy na HK. Krásná chumelenice a všichni 40-50 km/h v levém pruhu. V pravým nikdo. Tak jsem najel do pravýho, nasadil 80. Předjel jsem takhle i policajty s transportérem, těm to aspoň došlo a pak se uhnuli.. Málokdy jedu rychlejc než je dovoleno, každýmu se taky rád uhnu, klidně i přibrzdím a nacpu se mezi kamiony abych někoho kdo spěchá pustil. A je jedno jestli to jsou zedníci ve shnilým fáčku nebo mlaďas s kšiltem s tatínkovou Q7.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS