přestupky vs. Policie Čr

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kornout
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kornout »

Nejhorší na tom je, že vždy vyjíždím v pohodě a když přijíždím do cíle, tak jsem zralej na psichiatra.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

[quote="Kornout"]No já v jižní části německa moc řidičů co by jelo 130 neviděl, ve 150 tě předjížděj jak když stojíš, průhů klidně i 5 a pohoda. [quote]

já taky neříkal že tam dodržujou 130, ale když tou "doporučenou" 130 někdo předjíždí, tak ze svých 200 uberou a jedou v bezpečný vzdálenosti (ta se tam mimochodem pokutuje) klidně 5 km než se tu kolonu jedoucí 120 předjedeš a zařadíš se.. Je to z větší části o lidech, samozřejmě že D1 na psychice řidiči moc nepřidá
A 5ti proudovou dálnici v delším úseku jsem tam ještě teda neviděl. Třeba dva připojovací a tři jízdní jo, ale právě že i v jižním Německu krom okolí Mnichova jsou hodně často jenom dva, kort usek Mnichov - Stuttgart,nebo Mannheim- Saarbrucken. A Norimberk,Regensburg, taky zrovna nic moc..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
touran654
Přispěvovatel

Příspěvek od touran654 »

klasicka situace - na 80 si jedete 100 v levem pruhu pricemz chcete predjet kolonu kamionu a zezadu se pririti debilek nejlepe s rovnym ksiltem,s tatinkovym pujcenym autem co za volantem neni ani videt a zacne problikavat a najizdet jako splaseny pak vas podjede-pricemz malem sejme auto v pravem pruhu a jeste nekolikrat po sobe vybrzdi - naprezdrzku malo ,parkrat jim to projde ale zase na druhou stranu je mezi nami dost nervaku kteri tyhle dementy dojedou a nalezite odmeni:)i kdyz otazkou je jestli jim to za to stoji:)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

pokud někdo někoho předjede z prava tak to znamená, že tam bylo dost místa na uhnutí. Ač nerad, občas zprava předjedu taky. Dojedu někoho v levým, chvíli jedu za ním, pokud neuhne, vezmu ho zprava. Neblikám, netroubím, nelepím se, jen pokračuju svým tempem dál. To že je povoleno 80 a já jedu 100 ještě neznamená, že můžu jet v levým. Vpodstatě souhlasím s Kornoutem,vidím to úplně stejně.
Někdy před dvouma rokama jsem jel po dálnici z Prahy na HK. Krásná chumelenice a všichni 40-50 km/h v levém pruhu. V pravým nikdo. Tak jsem najel do pravýho, nasadil 80. Předjel jsem takhle i policajty s transportérem, těm to aspoň došlo a pak se uhnuli.. Málokdy jedu rychlejc než je dovoleno, každýmu se taky rád uhnu, klidně i přibrzdím a nacpu se mezi kamiony abych někoho kdo spěchá pustil. A je jedno jestli to jsou zedníci ve shnilým fáčku nebo mlaďas s kšiltem s tatínkovou Q7.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“