passat 3c 2.0tdi BKP nemá absolutně výkon po repasi vstřiků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
passat 3c 2.0tdi BKP nemá absolutně výkon po repasi vstřiků
ahojte lidičky,prosimvás nechával jsem ted repasovat vstřiky a tak jsem to dal do hromady,auto krásně startuje,chod motoru pěknej,když to prošlapuju na volnoběh tak mi přijde i že turbo bere atd...pak se rozjedu a turbo bere fakt jen z části...jede to lépe jak felicie když to tak řeknu.Měl jsem to na vagu a tam to psalo zkrat na 1vstřiku na plus,jsou tam trochu větší hodnoty a hlavně že v převodovce je nízkej tlak.mám tam DSG automat tak ted si s tím nikdo nevý rady.Nemáte někdo s tímhle něakou zkušenost???jestli něaká ta krabička s těma podtlakama co tam vede těch 6 hadiček či co?auto stálo asi měsíc než se přišlo a udělali ty vstřiky a auto předtím jezdilo nádherně tak já fakt nevim...
-
- Nováček
repas mi dělal jeden člověk v praze,a jde vidět že jsou tam měněné ti cívky co do toho vedou ty kable...a předtim jsem měl zkrat na kostru a auto nejelo,a ted mi to říká že je zkrat na plus a auto jede...já si myslím že to ale na tohle nemá vliv.nemůže být špatný třeba katík nebo ten filtr pevných částic??
-
- Nováček
repas mi dělal jeden člověk v praze,a jde vidět že jsou tam měněné ti cívky co do toho vedou ty kable...a předtim jsem měl zkrat na kostru a auto nejelo,a ted mi to říká že je zkrat na plus a auto jede...já si myslím že to ale na tohle nemá vliv.nemůže být špatný třeba katík nebo ten filtr pevných částic??
-
- Nováček