passat 3c 2.0tdi BKP nemá absolutně výkon po repasi vstřiků

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kamenskyvita
Nováček
Odpovědi: 0

passat 3c 2.0tdi BKP nemá absolutně výkon po repasi vstřiků

Příspěvek od kamenskyvita »

ahojte lidičky,prosimvás nechával jsem ted repasovat vstřiky a tak jsem to dal do hromady,auto krásně startuje,chod motoru pěknej,když to prošlapuju na volnoběh tak mi přijde i že turbo bere atd...pak se rozjedu a turbo bere fakt jen z části...jede to lépe jak felicie když to tak řeknu.Měl jsem to na vagu a tam to psalo zkrat na 1vstřiku na plus,jsou tam trochu větší hodnoty a hlavně že v převodovce je nízkej tlak.mám tam DSG automat tak ted si s tím nikdo nevý rady.Nemáte někdo s tímhle něakou zkušenost???jestli něaká ta krabička s těma podtlakama co tam vede těch 6 hadiček či co?auto stálo asi měsíc než se přišlo a udělali ty vstřiky a auto předtím jezdilo nádherně tak já fakt nevim...
luciana
Přispěvovatel

Příspěvek od luciana »

u toho jednoho vstřiku kontrola zapojení.a taky kontrola podtlaku.určitě se něco odpojovalo a ted to netěsní.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

pokud smažeš zavady tak se napíše co? pokud skrat na plus tak jeden vstřik nemuže fungovat.repas dělal kdo aby ti je jenom neopláchli.
kamenskyvita
Nováček

repas mi dělal jeden člověk v praze,a jde vidět že jsou tam měněné ti cívky co do toho vedou ty kable...a předtim jsem měl zkrat na kostru a auto nejelo,a ted mi to říká že je zkrat na plus a auto jede...já si myslím že to ale na tohle nemá vliv.nemůže být špatný třeba katík nebo ten filtr pevných částic??
kamenskyvita
Nováček

repas mi dělal jeden člověk v praze,a jde vidět že jsou tam měněné ti cívky co do toho vedou ty kable...a předtim jsem měl zkrat na kostru a auto nejelo,a ted mi to říká že je zkrat na plus a auto jede...já si myslím že to ale na tohle nemá vliv.nemůže být špatný třeba katík nebo ten filtr pevných částic??
kamenskyvita
Nováček

a ten 1 vstřik kterej to hlásí tam má něaké ty normy průtoku něco kolem 1,50 a ten zbytek je kolem 0,70.prej už jde do háje ale jako tak něak funguje no....a přijde mi že to jede čím dál tím lépe ale furt je to hroznej lenoch..radši bych něakého frajera at to zkoukne protože tohle je fakt hrůza
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“