neřešil někdo z vás výměnu výkyvného uložení příčných ramen zadní nápravy?
viz foto:

Podle katalogu jsem našel toto:
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1 ... tavia.html
ale vypadá to jako klasický silentblok

Díky za každou radu.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PŘESNĚ!!!vojta_TDi píše:měl jsem ten samý problém zareznull mi ten čep a prasklo rameno dal jsem silenbloky místo všech tech 4 čepů a je svatý klid. silenblok je náhrada za ten čep a normálně tam pasuje. doporučuju vyměnit všechny 4
Gulavy cap je tam furt, len u noveho typu je napevno zaliatu v gume, ale je tam hoci ho nevidno. A ked sa ulomi uchyt ramena tak ho odrezem a nahybem, prevrtam a privarim tam karicku zo 4mm hardoxu a je klud na vecne veky. Samozrejme ze to treb presne rozmerat aby sedel odklon kolesa. 4mm hardox sa uz neulomilive69 píše:jo kulak je stará verze pak už to bylo se silentblokem!!!!!!!! nehrozí zareznutí a prasknutí ramene
si to řezal vejpul??TDI tech píše:Gulavy cap je tam furt, len u noveho typu je napevno zaliatu v gume, ale je tam hoci ho nevidno. A ked sa ulomi uchyt ramena tak ho odrezem a nahybem, prevrtam a privarim tam karicku zo 4mm hardoxu a je klud na vecne veky. Samozrejme ze to treb presne rozmerat aby sedel odklon kolesa. 4mm hardox sa uz neulomilive69 píše:jo kulak je stará verze pak už to bylo se silentblokem!!!!!!!! nehrozí zareznutí a prasknutí ramene
Nie iba ten koniec tak aby mi to sedelo ked tam privarim ten 4mm hardox, vyfotim ti to. Je to najlepsie riesenie, furt sa mi odlamovali horne drziaky, tak som to prerobil a odvtedy uz mam chvalabohu pokojlive69 píše:si to řezal vejpul??TDI tech píše:Gulavy cap je tam furt, len u noveho typu je napevno zaliatu v gume, ale je tam hoci ho nevidno. A ked sa ulomi uchyt ramena tak ho odrezem a nahybem, prevrtam a privarim tam karicku zo 4mm hardoxu a je klud na vecne veky. Samozrejme ze to treb presne rozmerat aby sedel odklon kolesa. 4mm hardox sa uz neulomilive69 píše:jo kulak je stará verze pak už to bylo se silentblokem!!!!!!!! nehrozí zareznutí a prasknutí ramene