Fabia rs graf :))
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
-
- Aktivista
Ode me by ses ted nic z meho auta nenaucil, ted jezdim se Supem AWX s chipem od DP a dost trestnych bodu na konte, takze si nemohu moc vyskakovat 
Ja uz mam tohle obdobi nejspis za sebou ale neboj se, co se tuningu TDI tyce tak mam neco "malo" za sebou
.. mimochodem to, ze nemas mit diru v sani se nemas kde ucit, to je zaklad. A to, ze mas mit cidlo s vetsim rozsahem je v pripade, ze se hodlas pohybovat i mimo rozsah soucasneho cidla snad logicke, tam se neni co ucit.

Ja uz mam tohle obdobi nejspis za sebou ale neboj se, co se tuningu TDI tyce tak mam neco "malo" za sebou

.. mimochodem to, ze nemas mit diru v sani se nemas kde ucit, to je zaklad. A to, ze mas mit cidlo s vetsim rozsahem je v pripade, ze se hodlas pohybovat i mimo rozsah soucasneho cidla snad logicke, tam se neni co ucit.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Byl bych rad, kdyby se urcilo nejake pravidlo pro urceni korekcnich faktoru (normy) pro mereni, jelikoz sleduji ze se to dava jak se hodi a ja merim dle okolni teploty, nikoliv nasaveneho stlaceneho za IC...
Pokud nehodlaji nekteri investovat nemale finance pro poradne chlazeni, a auta se jim prehrivaji, prepnu korekce a OK..
Sice jsem uz zainvestoval do nizkotlakeho vetraku, ale kdyz vidim ten potencial retarderu nebude asi problem prehrivat auto vysokou zatezi a dlouhym merenim. Lze to zamezit snizenim % stale zateze treba... Tak nejakej navrh??? At se pak nedockam toho, ze zmenim korekce a pak po me budou dupat, viz graf zde. pochybuji ze meli na dilne 65st..
neni to pruzeni ale komunikace jak tohle resit a pak si nehanit grafy a mereni. Takze spise otazka na tiskoveho mluviciho Zizalu
, kterej se aktivne zucastnuje diskuze zda na foru 
Pokud nehodlaji nekteri investovat nemale finance pro poradne chlazeni, a auta se jim prehrivaji, prepnu korekce a OK..
Sice jsem uz zainvestoval do nizkotlakeho vetraku, ale kdyz vidim ten potencial retarderu nebude asi problem prehrivat auto vysokou zatezi a dlouhym merenim. Lze to zamezit snizenim % stale zateze treba... Tak nejakej navrh??? At se pak nedockam toho, ze zmenim korekce a pak po me budou dupat, viz graf zde. pochybuji ze meli na dilne 65st..
neni to pruzeni ale komunikace jak tohle resit a pak si nehanit grafy a mereni. Takze spise otazka na tiskoveho mluviciho Zizalu

340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
Tak ale kdyz pises ze si neco zazil tak prece mas nejaky starsi graf ne ??? Tak to vim ze se to musi utesnit proto sem to tam psal cidlo uz mam bude je tam v nejblissi dobe davat takze to taky vimForest píše:Ode me by ses ted nic z meho auta nenaucil, ted jezdim se Supem AWX s chipem od DP a dost trestnych bodu na konte, takze si nemohu moc vyskakovat

Audi s8 d3 5.2 v10
-
- Aktivista
Mas pravdu, mam tu jeden starsi graf, nekdy z roku 2004 tusim:
http://www.4est.wz.cz/golf/278max.jpg
@Thomy: hledej v mych prispevcich z minulosti, najdes moje vyjadreni ... jinak verit mi nemusis, ale ja zadny jiny graf nemam, proste auto na brzde nebylo
http://www.4est.wz.cz/golf/278max.jpg

@Thomy: hledej v mych prispevcich z minulosti, najdes moje vyjadreni ... jinak verit mi nemusis, ale ja zadny jiny graf nemam, proste auto na brzde nebylo
Naposledy upravil(a) Forest dne 09 úno 2012, 13:52, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- subz3ro_tdi
- Aktivista
@4est: ten soft od Maxacov bol taky K-power vo farebnom, nie? 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Přispěvovatel

A ta čmáranice je co? Myslím ten rádobygraf. Bez urážky, ale asi Roubiče zajímal graf z brzdy.
:-@
-
- Aktivista
Stano
Mi pravidelni ctenari vedi
... ale hezky to deli zrno od plev.
Zizalo, trpis nejakou formou ztraty pameti? Sam vis, ze graf z brzdy v pripade meho auta proste neni ... a znas i duvody.

Zizalo, trpis nejakou formou ztraty pameti? Sam vis, ze graf z brzdy v pripade meho auta proste neni ... a znas i duvody.

-
- Přispěvovatel
Však jsem psal bez urážky, paměť mám dobrou. Neber to jako útok, ale neni ti blbý furt někomu psát jak to má na nic, když sám žádnej graf nemáš? Protože tuta čmáranice od tebe graf prostě neni. A subjektivní pocity jsou dobrý akorát pro oblbování puberťaček
nejdřív ukaž, že jsi něco naměřil a napiš k tomu, že tak vypadá optimální graf-schválně jsem nepoužil slovo dokonalej, protože pak by debata zabředla upe jinam.

:-@