Rajčák píše:Já to vidím tak, že jsou Š pěkné sra..ky. Nové drahé a ojetinu abych jen opravoval a to mám najeto 150t. Prvně škubala, po radě pana Humla opraveno, potom padala nafta, po přečtení fóra opraveno dvěma zpětnými ventilky a teď kolem nuly hapruje po nastartování, takže nezbývá buď se na to vyfláknout a nebo zase laborovat od nejjednoduššího k nejsložitějšímu. A odb. servis stále říká vše je v pořádku, neposlouchjte a jezděte.
já to vidím tak,že každá značka má svoje mouchy... to tak prostě je a bude a bude to čímdál horší ale takovej pocit a spotřebu co mě dává TDI mě ještě nikdo neukázal....nepočítám typ ferary apod
Marek_A4 píše:Toto iste som skúsil urobiť aj ja ešte pred výmenou žhavičov...proste som otočil kľúčom až do štartovacej polohy, bez žhavenia a štart bol taky isty, ako s počkaním na nažhavenie... Po vytiahnutí žhavičov bolo jasne... Dĺžka 24 mm...tak som tam hodil BERU 29mm a pár dní som to testoval...je to o 100% zlepšenie oproti pôvodnému stavu s tými kratkymi...
Mohl by si to zlepseni trchu vice popsat. Mam tam taky ty kratsi od BOSCHe.
Diky.
Marek_A4 píše:Toto iste som skúsil urobiť aj ja ešte pred výmenou žhavičov...proste som otočil kľúčom až do štartovacej polohy, bez žhavenia a štart bol taky isty, ako s počkaním na nažhavenie... Po vytiahnutí žhavičov bolo jasne... Dĺžka 24 mm...tak som tam hodil BERU 29mm a pár dní som to testoval...je to o 100% zlepšenie oproti pôvodnému stavu s tými kratkymi...
Diky.
zkusil si to s tou další baterkou ?
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Diky.
zkusil si to s tou další baterkou ?
Ne, jeste nezkousel a ani druhou baterku nemam. Zkusim ji poradne natlouct nabijeckou, ale zatim jsem se k tomu nedostal. Ted jak povolili ty mrazy tak chyta relativne dobre.
Marek_A4 píše:Je na nich číslo 226 474 8E0, VW oem číslo je N 105 792 02
Tak jsem koukal na fakturu od zhavicich svicek BOSCH N 105 792 01, ktery mam v aute. Rikam si teda ze tam mam ty kratke 24mm a zkusim delsi. Pro jistotu jsem je dnes jeste vytahnul z auta a svete div se, jsou tam Boschky 0 250 202 046, 11V, N 105 792 01 a DELKU ZHAVICI CASTI MAJI 29mm.
tak dneska jsem kontroloval žhavky a 2 ze 3 mrtvé.. přitom jsem je na podzim kontroloval a byly ok.. asi náhlá smrt.. jsou tam ty kratší BERU.. tak zkusím prubnout ty delší.. snad už to bude ok..