Dílna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dílna
Zdar pánové, řeším takovou záležitost, mám k dispozici starou kůlnu s rozpadlýma zdma ale oki střechou, vrhnul sem se do toho rovnou po nose, vyklidil vnitřek a hodlám do toho nasipat nějaké ty prachy. rozměry má cca 6x5m což na jedno auto stačí ne? Kolik minimálně vejška stropu? počítám s 4.2m. 2 okna ve štítě něco 1x0.8m a pak na jedné zdi luxfery tak 1.5mx1m. vrata jak velká doporučujete? 2x75x3m? hodtě nějaké fotky dílny a info díky
heled at ji budes mit jak koliv velkou porad ti bude mala a co nejvic denniho svetla luxfery mame taky a promrzaji nebo spise maji velke tepelne ztraty jde taky o zabezpeceni zda to budes mit za plotem u baraku nebo nekde na okraji ... je toho hrozne moc co bych dneska udelal jinak mame D10xŠ9xV5.2m vyska jen tak tak kdyz das na hever dodavku ... a ted nebo spise pristi rok budem pristavovat jeste do Delky 14m celkem na 24m pri dodrzeni ŠxV a vime ze to je mala ale delsi to nemame
Horší je, když dál nemůžeš..6krát5 m je na hraně, budeš okolo chodit jen tak tak..Chce to všechen bordel/díly apod./ dávat někam vedle, mít čisté stěny, jinak se nehneš..Já mám 7krát 5 a měl jsem dilema, udělat větší prostor před zdviží nebo za zdviží..Hold někdy budu na zdviž couvat /když budu třeba měnit motor/ protože jsem udělal víc místa vzadu..Jinak doporučuji udělat výšku min. 4,5 m, každý cm dobrý, radši 5m..Budeš dělat maxíka a budeš sedět na židli..Ale nějak se začít musí, a jak napsal codll, až to uděláš, budeš si říkat, že já vůl to neudělal jinak...Ale to je přirozené... 

nepropadat panice...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
fuu tak to ti zavidim. Mat take luxusne priestory ako ty
Kazdopadne urcite je dobre si pristavit jednu solo miestnost pre kompresor. Mam Orlik PKS35 a je sice v samostatnej malej miestnosti, ale hned za stenou a ajtak ho je pocut. Ako v pohode uz to nieje nic strasne, ale ked som ho mal priamo v dielni tak jednak mi velmi zavadzal a ked zapol tak som sa tak zlakol ze som skoro cikol do monterok.

Kazdopadne urcite je dobre si pristavit jednu solo miestnost pre kompresor. Mam Orlik PKS35 a je sice v samostatnej malej miestnosti, ale hned za stenou a ajtak ho je pocut. Ako v pohode uz to nieje nic strasne, ale ked som ho mal priamo v dielni tak jednak mi velmi zavadzal a ked zapol tak som sa tak zlakol ze som skoro cikol do monterok.
jamol fakt slušne riešená dielňa. Máš tam veľa okien čo je paráda, ale na druhej strane nemáš problém v zime s únikom tepla? Čím vykuruješ tie kalorifre? Akú máš vnútornú výšku?
Tiež sa púšťam do stavby autodielne 7x8 a strecha A-čko v štíte 5,2m. V strede zdvihák by my vyjsť na 4,5m.
Ešte ma zaujíma rozmer brány V-3m a Š- 2,75m je myslím akurát aj na dodávku maxíka.
Tiež sa púšťam do stavby autodielne 7x8 a strecha A-čko v štíte 5,2m. V strede zdvihák by my vyjsť na 4,5m.
Ešte ma zaujíma rozmer brány V-3m a Š- 2,75m je myslím akurát aj na dodávku maxíka.