Dílna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dílna
Zdar pánové, řeším takovou záležitost, mám k dispozici starou kůlnu s rozpadlýma zdma ale oki střechou, vrhnul sem se do toho rovnou po nose, vyklidil vnitřek a hodlám do toho nasipat nějaké ty prachy. rozměry má cca 6x5m což na jedno auto stačí ne? Kolik minimálně vejška stropu? počítám s 4.2m. 2 okna ve štítě něco 1x0.8m a pak na jedné zdi luxfery tak 1.5mx1m. vrata jak velká doporučujete? 2x75x3m? hodtě nějaké fotky dílny a info díky
heled at ji budes mit jak koliv velkou porad ti bude mala a co nejvic denniho svetla luxfery mame taky a promrzaji nebo spise maji velke tepelne ztraty jde taky o zabezpeceni zda to budes mit za plotem u baraku nebo nekde na okraji ... je toho hrozne moc co bych dneska udelal jinak mame D10xŠ9xV5.2m vyska jen tak tak kdyz das na hever dodavku ... a ted nebo spise pristi rok budem pristavovat jeste do Delky 14m celkem na 24m pri dodrzeni ŠxV a vime ze to je mala ale delsi to nemame
Horší je, když dál nemůžeš..6krát5 m je na hraně, budeš okolo chodit jen tak tak..Chce to všechen bordel/díly apod./ dávat někam vedle, mít čisté stěny, jinak se nehneš..Já mám 7krát 5 a měl jsem dilema, udělat větší prostor před zdviží nebo za zdviží..Hold někdy budu na zdviž couvat /když budu třeba měnit motor/ protože jsem udělal víc místa vzadu..Jinak doporučuji udělat výšku min. 4,5 m, každý cm dobrý, radši 5m..Budeš dělat maxíka a budeš sedět na židli..Ale nějak se začít musí, a jak napsal codll, až to uděláš, budeš si říkat, že já vůl to neudělal jinak...Ale to je přirozené... 

nepropadat panice...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
fuu tak to ti zavidim. Mat take luxusne priestory ako ty
Kazdopadne urcite je dobre si pristavit jednu solo miestnost pre kompresor. Mam Orlik PKS35 a je sice v samostatnej malej miestnosti, ale hned za stenou a ajtak ho je pocut. Ako v pohode uz to nieje nic strasne, ale ked som ho mal priamo v dielni tak jednak mi velmi zavadzal a ked zapol tak som sa tak zlakol ze som skoro cikol do monterok.

Kazdopadne urcite je dobre si pristavit jednu solo miestnost pre kompresor. Mam Orlik PKS35 a je sice v samostatnej malej miestnosti, ale hned za stenou a ajtak ho je pocut. Ako v pohode uz to nieje nic strasne, ale ked som ho mal priamo v dielni tak jednak mi velmi zavadzal a ked zapol tak som sa tak zlakol ze som skoro cikol do monterok.
- pavel9270
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
jamol fakt slušne riešená dielňa. Máš tam veľa okien čo je paráda, ale na druhej strane nemáš problém v zime s únikom tepla? Čím vykuruješ tie kalorifre? Akú máš vnútornú výšku?
Tiež sa púšťam do stavby autodielne 7x8 a strecha A-čko v štíte 5,2m. V strede zdvihák by my vyjsť na 4,5m.
Ešte ma zaujíma rozmer brány V-3m a Š- 2,75m je myslím akurát aj na dodávku maxíka.
Tiež sa púšťam do stavby autodielne 7x8 a strecha A-čko v štíte 5,2m. V strede zdvihák by my vyjsť na 4,5m.
Ešte ma zaujíma rozmer brány V-3m a Š- 2,75m je myslím akurát aj na dodávku maxíka.