Dílna

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Gambller
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Dílna

Příspěvek od Gambller »

Zdar pánové, řeším takovou záležitost, mám k dispozici starou kůlnu s rozpadlýma zdma ale oki střechou, vrhnul sem se do toho rovnou po nose, vyklidil vnitřek a hodlám do toho nasipat nějaké ty prachy. rozměry má cca 6x5m což na jedno auto stačí ne? Kolik minimálně vejška stropu? počítám s 4.2m. 2 okna ve štítě něco 1x0.8m a pak na jedné zdi luxfery tak 1.5mx1m. vrata jak velká doporučujete? 2x75x3m? hodtě nějaké fotky dílny a info díky
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

heled at ji budes mit jak koliv velkou porad ti bude mala a co nejvic denniho svetla luxfery mame taky a promrzaji nebo spise maji velke tepelne ztraty jde taky o zabezpeceni zda to budes mit za plotem u baraku nebo nekde na okraji ... je toho hrozne moc co bych dneska udelal jinak mame D10xŠ9xV5.2m vyska jen tak tak kdyz das na hever dodavku ... a ted nebo spise pristi rok budem pristavovat jeste do Delky 14m celkem na 24m pri dodrzeni ŠxV a vime ze to je mala ale delsi to nemame
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Horší je, když dál nemůžeš..6krát5 m je na hraně, budeš okolo chodit jen tak tak..Chce to všechen bordel/díly apod./ dávat někam vedle, mít čisté stěny, jinak se nehneš..Já mám 7krát 5 a měl jsem dilema, udělat větší prostor před zdviží nebo za zdviží..Hold někdy budu na zdviž couvat /když budu třeba měnit motor/ protože jsem udělal víc místa vzadu..Jinak doporučuji udělat výšku min. 4,5 m, každý cm dobrý, radši 5m..Budeš dělat maxíka a budeš sedět na židli..Ale nějak se začít musí, a jak napsal codll, až to uděláš, budeš si říkat, že já vůl to neudělal jinak...Ale to je přirozené... :)
nepropadat panice...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Suhlas s Jerichom, miesta nikdy nieje dost. Nech je dielna akychkolvek rozmerov, furt bude mala.
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Dělám si novou dílnu 7x8. 4m vysokou. Na el mi to stačí, ale po obou stranách budu mít průchod do jiných místností, 14x7 garáž, 18x10 stodola

6x5 je dost málo,
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

dilna

Příspěvek od jamol »

ja mam montovanou halu 9x12 a uvazuju uz o pristavbe.chce to mit bokem prostor na veci kter zabiraji misto na dilne
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

fuu tak to ti zavidim. Mat take luxusne priestory ako ty :o
Kazdopadne urcite je dobre si pristavit jednu solo miestnost pre kompresor. Mam Orlik PKS35 a je sice v samostatnej malej miestnosti, ale hned za stenou a ajtak ho je pocut. Ako v pohode uz to nieje nic strasne, ale ked som ho mal priamo v dielni tak jednak mi velmi zavadzal a ked zapol tak som sa tak zlakol ze som skoro cikol do monterok.
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

jamol fakt slušne riešená dielňa. Máš tam veľa okien čo je paráda, ale na druhej strane nemáš problém v zime s únikom tepla? Čím vykuruješ tie kalorifre? Akú máš vnútornú výšku?
Tiež sa púšťam do stavby autodielne 7x8 a strecha A-čko v štíte 5,2m. V strede zdvihák by my vyjsť na 4,5m.
Ešte ma zaujíma rozmer brány V-3m a Š- 2,75m je myslím akurát aj na dodávku maxíka.
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

dilna

Příspěvek od jamol »

topim klasika brikety v zime kdyz bylo -25 tak jsem dokazal diky fukaru mit na dilne 20stupnu.hala je zateplena,okna vakuove.vrata cca 3x2,7
Gambller
Přispěvovatel

Příspěvek od Gambller »

Vrata bycch chtěl taky 3x2,75, inak vím že 6x5 m je málo ale na začátek dobrý, do budoucna bude určiitě stavba nové dílny. ale na začátek mi to stačí. Nebudu to mít na výdělek ale na přivýdělek :D zitra změřím kolik tedy mohu jít s výškou na max. ale víc jak 45m to nebude.
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

Vďaka za info. Čím viac pozerám tie fotky tým viac ti závidím. Aspoň sa môžem trošku inšpirovať.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Já mám takhle pro jednoho mi to na rozjezd stačí.. Výška stopu sice jen 3,30 ale dá se, resp mě to stačí .)

Obrázek
VW T5 GP 103 KW long
Gambller
Přispěvovatel

Příspěvek od Gambller »

rozměry?
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

5,5x10m

Příspěvek od este »

Gambller píše:rozměry?
5,5x 10
VW T5 GP 103 KW long
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

jamol- jo to víš, to je ideal , pneu i servis v jednom a hlavně že je v soukromém vlastnictví....Kolik Vás tam je, dva?
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“