O1 1998 1.9TDI nefunguje naklápění zrcátek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 1998 1.9TDI nefunguje naklápění zrcátek
Čau,
nefunguje mi naklápění zrcátek, ovládací panýlek s joystickem nesvítí, naměřím na něm 5V. kabeláž v levých dveřích jsem prověřil a je ok.
na protikusu konektoru zrcátka není žádné napětí, ať je joystick v jakékoli poloze
pojistky se zdají OK
Všechny dráty vedou do jakýsi krabičky která je připevněná k motorku na stahování oken
Může mi někdo prosím malinko přiblížit jak to vše funguje? nebo kde a co hledat?
Díky
Pavel
nefunguje mi naklápění zrcátek, ovládací panýlek s joystickem nesvítí, naměřím na něm 5V. kabeláž v levých dveřích jsem prověřil a je ok.
na protikusu konektoru zrcátka není žádné napětí, ať je joystick v jakékoli poloze
pojistky se zdají OK
Všechny dráty vedou do jakýsi krabičky která je připevněná k motorku na stahování oken
Může mi někdo prosím malinko přiblížit jak to vše funguje? nebo kde a co hledat?
Díky
Pavel
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
napis podrobnejc typ auta, kod motoru atd. mrknu na to, nejsem v tomhle nejaka hvezda, ale nejakej softik mam 

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Přesně tak.. vyměnit motůrek,opravit dráty a piny a bude to zas makat..Sprite píše:Přesně tohle jsem řešil u máminy OI. Byla to špatná ŘJ. Právě ta "krabička" ve dveřích.Ale jí nešlo třeba ani zamykat přes DO dveře řidiče.. Po výměně vše OK. Zapříčinila to zateklá voda a vyhnilé kontakty.
Octavia II RS
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!slovacek.milos píše:nebo stačí osšistit piny na mozku, zelenají, skontrolovat zda nuhnily, motrek se musí demontovat, a motorky s mozky se nedají jen tak zaměnovat musí mít stejný protokol jinak nebude makat nic
Octavia II RS
Vypadá to dost podobně jako totoRudisTDic píše:Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!slovacek.milos píše:nebo stačí osšistit piny na mozku, zelenají, skontrolovat zda nuhnily, motrek se musí demontovat, a motorky s mozky se nedají jen tak zaměnovat musí mít stejný protokol jinak nebude makat nic
Kód: Vybrat vše
http://www.skoda-dily.cz/data/items/20/4b4e612b2c871.jpg
v levejch předních bude tedy malinko jiná jednotka pokud má na starosti ještě zrcátka a je pomocí ni možné ovládat ostatní dveře že? Nebo levé zrcátko je ovládáno z jednotky pp dveří? mezi sebou komunikujou po nějaké sběrnici?
tak sem to cislo napsal do googlu a hle: http://auto.bazos.sk/inzerat/14444726/R ... ctavia.phpRudisTDic píše:Připoj diagnostiku,nebo mrkni do dveří a opiš číslo tý jednotky..někdo zde to určitě v garáži vyškrábne..
to je presne vonco (neni to muj inzerat)
kabel se mi vrati zitra-pozitri ted je vypujcenej
-
- Aktivista
měl jsi štěstí že ty komunikační protokoly byly stejné, asi BRFRudisTDic píše:
Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!
jí měl na koktávce motorek u řidiče BRF a nefachčilo nic, jen zadky šli stahovat na dveřích,
proběhal jsem internet fora, obchodníky a samé kecy nakonec jsem našel borce co tomu rozumí pvsochurkovi@seznam.cz zaslal mi motorek s označením BRM-H a vše makalo jak mělo,
komunikační protokol je velkýnmmi písmeny na motorku a ty musí bát všechny stejné pokud jsem něco hledal podle čísla mozku tak jsem nic nedohledal

Tak to jsem měl fakt z prdele kliku..slovacek.milos píše:měl jsi štěstí že ty komunikační protokoly byly stejné, asi BRFRudisTDic píše:
Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!
jí měl na koktávce motorek u řidiče BRF a nefachčilo nic, jen zadky šli stahovat na dveřích,
proběhal jsem internet fora, obchodníky a samé kecy nakonec jsem našel borce co tomu rozumí pvsochurkovi@seznam.cz zaslal mi motorek s označením BRM-H a vše makalo jak mělo,
komunikační protokol je velkýnmmi písmeny na motorku a ty musí bát všechny stejné pokud jsem něco hledal podle čísla mozku tak jsem nic nedohledal

Octavia II RS
-
- Aktivista
Má pravdu ten hochměl jsi štěstí že ty komunikační protokoly byly stejné, asi BRF
komunikační protokol je velkýnmmi písmeny na motorku a ty musí bát všechny stejné pokud jsem něco hledal podle čísla mozku tak jsem nic nedohledal Mrknutí

zřejmě jsi měl víc štěstí než vědomostí a něvědomky jsi tam dal shodou okolností jednotky se stejným protokolem.RudisTDic
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
- Aktivista
VAG-COM verze: IHR 304.0
Autosoft
Císlo dílu rídícího modulu: 1J0 959 799 Q
Komponent a/nebo - verze: 5S Zentral-SG Komf. 0001
Kódodvání softwaru: 04097
Kód opravny: WSC 31480
Dodatecná informace: 1U4959801B 5S Tőrsteuerger. FS0001r
Dodatecná informace: 1U4959802B 5S Tőrsteuerger. BF0001r
Dodatecná informace: 1U0959811B 5S Tőrsteuerger. HL0001r
Dodatecná informace: 1U0959812B 5S Tőrsteuerger. HR0001r
2 Nalezeny chyby:
00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220)
27-00 - nesmyslny signal
00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222)
27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky
nikde nemuzu o zrcatkach najit ani zminku
je to v te komfortni jednotce? nebo kde?
Lze nejak softwarove hybat se zrcatky okny nebo centralem?
stale vsechno funguje krom zrcatek
Autosoft
Císlo dílu rídícího modulu: 1J0 959 799 Q
Komponent a/nebo - verze: 5S Zentral-SG Komf. 0001
Kódodvání softwaru: 04097
Kód opravny: WSC 31480
Dodatecná informace: 1U4959801B 5S Tőrsteuerger. FS0001r
Dodatecná informace: 1U4959802B 5S Tőrsteuerger. BF0001r
Dodatecná informace: 1U0959811B 5S Tőrsteuerger. HL0001r
Dodatecná informace: 1U0959812B 5S Tőrsteuerger. HR0001r
2 Nalezeny chyby:
00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220)
27-00 - nesmyslny signal
00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222)
27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky
nikde nemuzu o zrcatkach najit ani zminku
je to v te komfortni jednotce? nebo kde?
Lze nejak softwarove hybat se zrcatky okny nebo centralem?
stale vsechno funguje krom zrcatek