O1 1998 1.9TDI nefunguje naklápění zrcátek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 1998 1.9TDI nefunguje naklápění zrcátek
Čau,
nefunguje mi naklápění zrcátek, ovládací panýlek s joystickem nesvítí, naměřím na něm 5V. kabeláž v levých dveřích jsem prověřil a je ok.
na protikusu konektoru zrcátka není žádné napětí, ať je joystick v jakékoli poloze
pojistky se zdají OK
Všechny dráty vedou do jakýsi krabičky která je připevněná k motorku na stahování oken
Může mi někdo prosím malinko přiblížit jak to vše funguje? nebo kde a co hledat?
Díky
Pavel
nefunguje mi naklápění zrcátek, ovládací panýlek s joystickem nesvítí, naměřím na něm 5V. kabeláž v levých dveřích jsem prověřil a je ok.
na protikusu konektoru zrcátka není žádné napětí, ať je joystick v jakékoli poloze
pojistky se zdají OK
Všechny dráty vedou do jakýsi krabičky která je připevněná k motorku na stahování oken
Může mi někdo prosím malinko přiblížit jak to vše funguje? nebo kde a co hledat?
Díky
Pavel
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
napis podrobnejc typ auta, kod motoru atd. mrknu na to, nejsem v tomhle nejaka hvezda, ale nejakej softik mam 

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Přesně tak.. vyměnit motůrek,opravit dráty a piny a bude to zas makat..Sprite píše:Přesně tohle jsem řešil u máminy OI. Byla to špatná ŘJ. Právě ta "krabička" ve dveřích.Ale jí nešlo třeba ani zamykat přes DO dveře řidiče.. Po výměně vše OK. Zapříčinila to zateklá voda a vyhnilé kontakty.
Octavia II RS
-
- Aktivista
Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!slovacek.milos píše:nebo stačí osšistit piny na mozku, zelenají, skontrolovat zda nuhnily, motrek se musí demontovat, a motorky s mozky se nedají jen tak zaměnovat musí mít stejný protokol jinak nebude makat nic
Octavia II RS
Vypadá to dost podobně jako totoRudisTDic píše:Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!slovacek.milos píše:nebo stačí osšistit piny na mozku, zelenají, skontrolovat zda nuhnily, motrek se musí demontovat, a motorky s mozky se nedají jen tak zaměnovat musí mít stejný protokol jinak nebude makat nic
Kód: Vybrat vše
http://www.skoda-dily.cz/data/items/20/4b4e612b2c871.jpg
v levejch předních bude tedy malinko jiná jednotka pokud má na starosti ještě zrcátka a je pomocí ni možné ovládat ostatní dveře že? Nebo levé zrcátko je ovládáno z jednotky pp dveří? mezi sebou komunikujou po nějaké sběrnici?
tak sem to cislo napsal do googlu a hle: http://auto.bazos.sk/inzerat/14444726/R ... ctavia.phpRudisTDic píše:Připoj diagnostiku,nebo mrkni do dveří a opiš číslo tý jednotky..někdo zde to určitě v garáži vyškrábne..
to je presne vonco (neni to muj inzerat)
kabel se mi vrati zitra-pozitri ted je vypujcenej
-
- Aktivista
měl jsi štěstí že ty komunikační protokoly byly stejné, asi BRFRudisTDic píše:
Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!
jí měl na koktávce motorek u řidiče BRF a nefachčilo nic, jen zadky šli stahovat na dveřích,
proběhal jsem internet fora, obchodníky a samé kecy nakonec jsem našel borce co tomu rozumí pvsochurkovi@seznam.cz zaslal mi motorek s označením BRM-H a vše makalo jak mělo,
komunikační protokol je velkýnmmi písmeny na motorku a ty musí bát všechny stejné pokud jsem něco hledal podle čísla mozku tak jsem nic nedohledal

Tak to jsem měl fakt z prdele kliku..slovacek.milos píše:měl jsi štěstí že ty komunikační protokoly byly stejné, asi BRFRudisTDic píše:
Nemáš pravdu..já dal na octavii 98" motorek ze saet leon 2001 a vše fungovalo..jen okno řidiče jezdilo obráceně..diagnostika ukázala že se okno otevírá,ale okno se zavíralo..pak jsem dal motůrek i na zadní dveře a to stejný..akorát se musela upravit stahovačka..na předku jsem buď přehodil jen vnitřek,nebo to sedělo,,už si nepamatuju..každopádně to bylo na PRD!!
jí měl na koktávce motorek u řidiče BRF a nefachčilo nic, jen zadky šli stahovat na dveřích,
proběhal jsem internet fora, obchodníky a samé kecy nakonec jsem našel borce co tomu rozumí pvsochurkovi@seznam.cz zaslal mi motorek s označením BRM-H a vše makalo jak mělo,
komunikační protokol je velkýnmmi písmeny na motorku a ty musí bát všechny stejné pokud jsem něco hledal podle čísla mozku tak jsem nic nedohledal

Octavia II RS
Má pravdu ten hochměl jsi štěstí že ty komunikační protokoly byly stejné, asi BRF
komunikační protokol je velkýnmmi písmeny na motorku a ty musí bát všechny stejné pokud jsem něco hledal podle čísla mozku tak jsem nic nedohledal Mrknutí

zřejmě jsi měl víc štěstí než vědomostí a něvědomky jsi tam dal shodou okolností jednotky se stejným protokolem.RudisTDic
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
- Aktivista
VAG-COM verze: IHR 304.0
Autosoft
Císlo dílu rídícího modulu: 1J0 959 799 Q
Komponent a/nebo - verze: 5S Zentral-SG Komf. 0001
Kódodvání softwaru: 04097
Kód opravny: WSC 31480
Dodatecná informace: 1U4959801B 5S Tőrsteuerger. FS0001r
Dodatecná informace: 1U4959802B 5S Tőrsteuerger. BF0001r
Dodatecná informace: 1U0959811B 5S Tőrsteuerger. HL0001r
Dodatecná informace: 1U0959812B 5S Tőrsteuerger. HR0001r
2 Nalezeny chyby:
00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220)
27-00 - nesmyslny signal
00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222)
27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky
nikde nemuzu o zrcatkach najit ani zminku
je to v te komfortni jednotce? nebo kde?
Lze nejak softwarove hybat se zrcatky okny nebo centralem?
stale vsechno funguje krom zrcatek
Autosoft
Císlo dílu rídícího modulu: 1J0 959 799 Q
Komponent a/nebo - verze: 5S Zentral-SG Komf. 0001
Kódodvání softwaru: 04097
Kód opravny: WSC 31480
Dodatecná informace: 1U4959801B 5S Tőrsteuerger. FS0001r
Dodatecná informace: 1U4959802B 5S Tőrsteuerger. BF0001r
Dodatecná informace: 1U0959811B 5S Tőrsteuerger. HL0001r
Dodatecná informace: 1U0959812B 5S Tőrsteuerger. HR0001r
2 Nalezeny chyby:
00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220)
27-00 - nesmyslny signal
00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222)
27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky
nikde nemuzu o zrcatkach najit ani zminku
je to v te komfortni jednotce? nebo kde?
Lze nejak softwarove hybat se zrcatky okny nebo centralem?
stale vsechno funguje krom zrcatek