No to je skoro rozdil ceny toho chipu, jestli dat 8t nebo 15t. Jeste bych se zeptal, to VB tam asi nepasuje kus za kus co? Musi se neco upravovat a jak je to narocne?
Zdravim, pročítal jsem forum a nechci zakládat téma, tak se chci zeptat tady. Co jsem přečet tak se chci ujistit .. Mám octavii II 4x4 77 KW BXE a když bych seshnal turbo VB kde nesedí akorát EGR a Příruba na výfuk tak jestli se dostanu na nějakých 170 PS , aby cooler to uchladil a spojka jestli vydrží když je tam 240 mm .... A vstřiky by taky mohly zůstat .... ??
Tot je vše a budu rád za každou vřelou odpověd .....
Goose46 píše:Zdravim, pročítal jsem forum a nechci zakládat téma, tak se chci zeptat tady. Co jsem přečet tak se chci ujistit .. Mám octavii II 4x4 77 KW BXE a když bych seshnal turbo VB kde nesedí akorát EGR a Příruba na výfuk tak jestli se dostanu na nějakých 170 PS , aby cooler to uchladil a spojka jestli vydrží když je tam 240 mm .... A vstřiky by taky mohly zůstat .... ??
Tot je vše a budu rád za každou vřelou odpověd .....
Áno Áno Áno
Cooler je dostatočný - spojku stačí preložiť - Vstřiky su do 170 ps zvačša bez problémov ale to už tu všetko je
Nechával jste si někdo čipovat tenhle motor u firmy Sportmotor na 105kW? http://www.sportmotor.cz/motor/tdi77.htm
Mají zajímavé ceny a dělají to už léta, a nezaznamenal jsem nějaké negativní ohlasy na jejich úpravy. Jediný v čem mají asi mínus je absence vlastní brzdy.
me ten jejich web zavani garazovym tuningem,aneb nalejvarnou
čili ABC tuningem
kdyz maji cenu 15t a slevu 50'% ....sorry to neni sleva ale uz výprodej
kazdopadne: kazdy motor je po zajetí krapet jinej.....a kdyz do vsech motoru lejou stejnej soft,tak to nikdy nemuze byt idealni pro ruzne motory....
Tak BXE je motor kterej není v současné nabídce koncernových aut, a proto je jasné že to pro ně není úplně aktuální věc za kterou by měli chtít plnou cenu. Naproti tomu už s tím můžou mít zkušenosti z již udělaných úprav a myslím si, že jich museli za tu dobu u těchhle motorů udělat celkem dost. Je jasné, že pokud nemají brzdu, tak si odladili soft na průměrný parametry motorů a ty nahrávaj. Mě by zajímaly zkušenosti těch, kteří si tuto úpravu od nich nechali udělat.