Komorove sanie

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Sifon
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Komorove sanie

Příspěvek od Sifon »

Zdravim stretol som sa pojmom komorove sanie chcel by som sa opytat co to je, ako to funguje, a na co to sluzi diky za odpoved
Kolotoč TUNING
vlagik
Přispěvovatel

Příspěvek od vlagik »

Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Diky za link...len by ma zaujimali este trosku konkretnejsie udaje ako sa to sprava v praxi pripadne aky narast vykonu a celkove spravanie sa motora mozno ocakavat
Kolotoč TUNING
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

myslím,že to má smysl tak od 180 koní výš společně s dalšíma úpravama - výfuk, svody,turbo..... :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

nárust do 5 PS a kdoví jestli.
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

scream píše:nárust do 5 PS a kdoví jestli.
ty jsi to zkoušel?
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Lusťa píše:
scream píše:nárust do 5 PS a kdoví jestli.
ty jsi to zkoušel?
ja to taky nezkousel, ale celkem bych si nechal vysvetlit jaka vyhoda v tom sani je :-).........myslim, ze je to zbytecny nebo se pletu? jako videl jsem to u Lusti na Golfu, vypada to pekne, ale ma to opravdu nejaky efekt? rad se poucim ;-)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

mě by právě zajímalo, kde dospěl k těm pěti HP, z čeho vychážíš?
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Lusťa píše:mě by právě zajímalo, kde dospěl k těm pěti HP, z čeho vychážíš?
me by zajimalo jestli to prida aspon 1hp ;-)
DIESELPOWER cooperation
garage
Přispěvovatel

Příspěvek od garage »

nejde o vykon ale prubeh :D :D :D :D
Golf GTI 245hp 6 speed 2WD
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

nechápu proč si pořád všichni myslej,že by to mělo přidat hromady koní. Keramická spojka ti taky nepřidá výkon ne?
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Lusťa píše:nechápu proč si pořád všichni myslej,že by to mělo přidat hromady koní. Keramická spojka ti taky nepřidá výkon ne?
ja ty kone myslel obrazne, je mi jasny ze mi to neprida 20hp, ale pokud dam poradnou sachs spojku, vejfuk rourku a komorove sani, tak spojka a vejfuk k necemu sou, pomuzou tomu, ja se ptam zda to sani udela to same, nemam s tim zkusenost, psal jsem, ze se rad priucim, tak se nerozciluj ;-)

btw : to je to same jako kdyz jsem resil s Andrem zda mu ten tlumic pomuze nebo mu to "ubere" kone protoze se snizi rychlost odvodu splodin, je mi jasny, ze to neprida 15hp, to je snad logicky ne, ale proste chtel bych tyhle veci videt na brzde jaka je doopravdu realita, toho 1konika pod nohou proste nepouznas.....tod muj nazor
DIESELPOWER cooperation
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Já se přece vůbec nerozčiluju. Jen jsem tim chtěl říct,že ne každá věc musí přidávat koně. V motoru přece nejsou jen komponenty, kterýma nahoníš koně. Jsou tam i ty, který mají pro motor příznivý vliv a pomůžou při dalším zvyšování výkonu.

-ale taky mě mrzí, že jsem to nezměřil před a po výměně. Jenže to by člověk musel mít brzdu za barákem, aby to mohl takhle dělat a taky by musela bejt za jiný prachy. A to hlavní je,že já si toho moc na autě neudělám, takže bych musel projezdit celou republiku,abych to nechal udělat, pak změřit, pak zase udělat, změřit a takhle bych se ujezdil k smrti. (wallbash)
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Lusťa píše:Já se přece vůbec nerozčiluju. Jen jsem tim chtěl říct,že ne každá věc musí přidávat koně. V motoru přece nejsou jen komponenty, kterýma nahoníš koně. Jsou tam i ty, který mají pro motor příznivý vliv a pomůžou při dalším zvyšování výkonu.

-ale taky mě mrzí, že jsem to nezměřil před a po výměně. Jenže to by člověk musel mít brzdu za barákem, aby to mohl takhle dělat a taky by musela bejt za jiný prachy. A to hlavní je,že já si toho moc na autě neudělám, takže bych musel projezdit celou republiku,abych to nechal udělat, pak změřit, pak zase udělat, změřit a takhle bych se ujezdil k smrti. (wallbash)
no spis by se ujezdila tvoje penezenka (rofl) vzyt jo, ja mam stejny nazor, ale zajimalo by me zda je to sani opravdu k necemu nebo zda je to hezky kosmeticky doplnek vozu...
DIESELPOWER cooperation
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

mé zkušenosti s lepším sáním jsou ty, že je hlavně lepší odezva na plyn a rychleji se vytáčí....nemám ale komorové sání, jen jsem vyměnil 66kW sání za 96kW....tot mé dojmy
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“