Vstřiky TDI PD - montáž/demontáž

Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kornel
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od kornel »

Zdravím,
najde sa niekto na Slovensku z okolia Levic, kto by mi pomohol s pretesnením vstrekov na VW Golf plus r.v. 2007, motor BXF 66kW?
turboTDI
Nováček

Příspěvek od turboTDI »

Mas ss
tiguan2
Přispěvovatel

Příspěvek od tiguan2 »

Zdar chlapi.Mam taky problem.Bora AJM 85kw rv00.Když se rozjedu tak než zapne turbo tak je to hrozna mrtvola a pak až už beži turbo zhruba 1550ot tak už bez problemu.Akorat spotřeba stoupla zhruba o 0,3deci ale palubni ukazuje o 1ltr vic(podle tankovani spotřeba 5,8ltr)Vahu,čidlo teploty,filtry vše vyměněno,akorat čitlo tlaku v sacim potrubi jsem neměnil.Dneska jsem ještě seřidil vstřiky na tu hodnotu co jsem tady vyčetl 225 stupnů.Motor sice jde kultivovaněji ale pořad to neni to co před výměnou motoru.Jinak při výměně motoru bylo měněno jen blok s hlavou,jinak vstřiky a ostatni komponenty jsou puvodni.Děkuji za drahocený rady.Jinak najeto 235tis.
jass
Nováček

Příspěvek od jass »

chlapci došli mi vstrekovače, s koncovkou BA, najazdené na nich údajne 60tis. km, rok výroby 3.5.2007, a pekné aj konce dýz, ozaj zánovne vyzerajúce...tak som vyberal tie moje a všimol som si takú vec že prvý a tretí vstrekovač je na podložke, na ktorú tlačí pružina vyrazené dvojkružie, ale iba na prvej a tretej ? čo to znamená nikto to neriešil...ak by to malo znamenať párny valec tak potom mi to nesedí, ale to je moja domnienka iba

a ešte jedna otázočka, niekde som čítal že jeden vstrekovač /údajne na treťom valci/ je riadiaci ? je to pravda, alebo ich tam môže nahádzať ako príde, lebo chlapík čo mi ich poslal mi ich nijako neoznačil
Audi A4 1.9 TDI PD 96kW AVF 2004 QUATTRO
machp
Přispěvovatel

Příspěvek od machp »

Práci čest a na kolik tahle legrace vynde?A je někdo z Liberce kdo by mě to udělal?Díky
nomik
Přispěvovatel

Příspěvek od nomik »

moze zvysenu dymivost zapricinit zle nastavenie vstrekov alebo zle gumicky? soft je seriovy a zadymi to pri akceleracii,je to seriove ARL
carda
Přispěvovatel

Příspěvek od carda »

Cau, o kolik stupnu nastavit u OII 2,0 TDI BMM Dekuji
carda
Přispěvovatel

Příspěvek od carda »

fiam píše:
sparco gti píše:ano spotrebu mas vysiu preto lebo rozvod mas posunuty do minusu musis to dat na nulu alebo do plusu 0,5 ;) a spotreba by mala klesnut
Tak rozvody som dal na nulu,trisky na skusku 180 a aj na 225 a spotreba stale dost vysoka,skoro o dva litre.Prosim o radu co stym mam robit?

mám ten samý problém,vyřešil jste to prosím nějak?? Díky
Karamusa
Přispěvovatel

Příspěvek od Karamusa »

nenašel by se někdo z okolí F-M kdo by zvládl seřízení vstřiků ?
Předem dík
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Tii, ktorym to zere aj po nastaveni vstrekov, skuste prehodit starsi system vahadlo-vstrek za novsi typ...
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
simirek
Přispěvovatel

Příspěvek od simirek »

Karamusa píše:nenašel by se někdo z okolí F-M kdo by zvládl seřízení vstřiků ?
Předem dík
rekni (napis)uzivateli,,marena tdi" ;) nebo TDIFun :D
EX-Bora AJM=>ARL,FMIC,194PS,430Nm,soft TDIfun
OII Combi 4X4 BXE+VB,181ps 406Nm,soft TDIfun
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

O koľko povoliť na OCT.II 1,9 TDI 77kW BXE.180 st.?
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
kuuliman
Přispěvovatel

vstriky

Příspěvek od kuuliman »

cau kluci potrebovyl bych poradit mam golfa 4 ajm a chci tam dat vstriky z arl uz tam mam jine turbo atd ale driv nez za 2 mes se nedostanu na soft a vstriky tam musim dat ted nestane se stim nic kdyz budu jezdyt bez soft na arl vstriky ?
Champion
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: vstriky

Příspěvek od Champion »

kuuliman píše:cau kluci potrebovyl bych poradit mam golfa 4 ajm a chci tam dat vstriky z arl uz tam mam jine turbo atd ale driv nez za 2 mes se nedostanu na soft a vstriky tam musim dat ted nestane se stim nic kdyz budu jezdyt bez soft na arl vstriky ?
ja som prekladal z nacipovenho ATD 74KW vsterky z ARL a jazdil som este 4mesiace na nich . Auto islo pekne nedymilo a dokonca som mal okamzite aj lespiu spotrebu.
Golf IV 1.9TDI ATD PD, EGR-KAT=OFF, spojka VR6+ kovokeramika, prevodka dlha EWT, vstreky AL, turbo hybrid, sanie ARL, custom FMIC 60mm, custom NEREZ vyfuk 63mm, brzdy RS 312/256 , Lowtec stelovak -6cm , 18" REPLICA RS4 carbon, look R32, soft by DTech
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

dolhe píše:
benchi píše:Cau, o kolik stupnu nastavit u OII 2,0 TDI RS BMN. Dekuji
180.
U PD vstřiku bosch to seřízení je napsané dost,ale u motoru se vstřiky siemens 125kw je to samé nastavení???
Odpovědět

Zpět na „FAQ - časté dotazy - řešení, postupy“