Vstřiky TDI PD - montáž/demontáž
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdar chlapi.Mam taky problem.Bora AJM 85kw rv00.Když se rozjedu tak než zapne turbo tak je to hrozna mrtvola a pak až už beži turbo zhruba 1550ot tak už bez problemu.Akorat spotřeba stoupla zhruba o 0,3deci ale palubni ukazuje o 1ltr vic(podle tankovani spotřeba 5,8ltr)Vahu,čidlo teploty,filtry vše vyměněno,akorat čitlo tlaku v sacim potrubi jsem neměnil.Dneska jsem ještě seřidil vstřiky na tu hodnotu co jsem tady vyčetl 225 stupnů.Motor sice jde kultivovaněji ale pořad to neni to co před výměnou motoru.Jinak při výměně motoru bylo měněno jen blok s hlavou,jinak vstřiky a ostatni komponenty jsou puvodni.Děkuji za drahocený rady.Jinak najeto 235tis.
chlapci došli mi vstrekovače, s koncovkou BA, najazdené na nich údajne 60tis. km, rok výroby 3.5.2007, a pekné aj konce dýz, ozaj zánovne vyzerajúce...tak som vyberal tie moje a všimol som si takú vec že prvý a tretí vstrekovač je na podložke, na ktorú tlačí pružina vyrazené dvojkružie, ale iba na prvej a tretej ? čo to znamená nikto to neriešil...ak by to malo znamenať párny valec tak potom mi to nesedí, ale to je moja domnienka iba
a ešte jedna otázočka, niekde som čítal že jeden vstrekovač /údajne na treťom valci/ je riadiaci ? je to pravda, alebo ich tam môže nahádzať ako príde, lebo chlapík čo mi ich poslal mi ich nijako neoznačil
a ešte jedna otázočka, niekde som čítal že jeden vstrekovač /údajne na treťom valci/ je riadiaci ? je to pravda, alebo ich tam môže nahádzať ako príde, lebo chlapík čo mi ich poslal mi ich nijako neoznačil
Audi A4 1.9 TDI PD 96kW AVF 2004 QUATTRO
fiam píše:Tak rozvody som dal na nulu,trisky na skusku 180 a aj na 225 a spotreba stale dost vysoka,skoro o dva litre.Prosim o radu co stym mam robit?sparco gti píše:ano spotrebu mas vysiu preto lebo rozvod mas posunuty do minusu musis to dat na nulu alebo do plusu 0,5a spotreba by mala klesnut
mám ten samý problém,vyřešil jste to prosím nějak?? Díky
vstriky
cau kluci potrebovyl bych poradit mam golfa 4 ajm a chci tam dat vstriky z arl uz tam mam jine turbo atd ale driv nez za 2 mes se nedostanu na soft a vstriky tam musim dat ted nestane se stim nic kdyz budu jezdyt bez soft na arl vstriky ?
- Champion
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: vstriky
ja som prekladal z nacipovenho ATD 74KW vsterky z ARL a jazdil som este 4mesiace na nich . Auto islo pekne nedymilo a dokonca som mal okamzite aj lespiu spotrebu.kuuliman píše:cau kluci potrebovyl bych poradit mam golfa 4 ajm a chci tam dat vstriky z arl uz tam mam jine turbo atd ale driv nez za 2 mes se nedostanu na soft a vstriky tam musim dat ted nestane se stim nic kdyz budu jezdyt bez soft na arl vstriky ?
Golf IV 1.9TDI ATD PD, EGR-KAT=OFF, spojka VR6+ kovokeramika, prevodka dlha EWT, vstreky AL, turbo hybrid, sanie ARL, custom FMIC 60mm, custom NEREZ vyfuk 63mm, brzdy RS 312/256 , Lowtec stelovak -6cm , 18" REPLICA RS4 carbon, look R32, soft by DTech