Po montáži trysek Race 520 - hulíte?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Po montáži trysek Race 520 - hulíte?
Ahojte:Mám dotaz:Mám chipnutého Golfika AFN 81 kw + turbo 130,trysky Race 520...Když šlápnu od spodku zahulí - celkem mlha.Když jedu 150 km-h na řekněme půl plynu na 5 tku,a šlápnu do podlahy,výfuk mám origo - směrem do země,a vidím za sebou černý dým v úrovni půli zadního okna..Hmmmm?????Co vy na to???
Re: Po montáži trysek Race 520 - hulíte ????????????
Od koho máš čip?Mylism že to nebude nic neobvyklýho u race trysek a to počkej v létě až bude teplíčko jak to bude hulitLukassPřerov píše:Ahojte:Mám dotaz:Mám chipnutého Golfika AFN 81 kw + turbo 130,trysky Race 520...Když šlápnu od spodku zahulí - celkem mlha.Když jedu 150 km-h na řekněme půl plynu na 5 tku,a šlápnu do podlahy,výfuk mám origo - směrem do země,a vidím za sebou černý dým v úrovni půli zadního okna..Hmmmm?????Co vy na to???

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ale to je asi špatně, ne???
Větší trysky se přece osazují především proto, aby auto nekouřilo (větší dávka paliva v daný okamžik = kratší čas vstřiku = lepší prohoření ve správnou chvíli = menší kouřivost).
Větší trysky se přece osazují především proto, aby auto nekouřilo (větší dávka paliva v daný okamžik = kratší čas vstřiku = lepší prohoření ve správnou chvíli = menší kouřivost).
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To samozřejmě. Ale RACE520 jsou trysky s velkým průtokem a nejsou určené pro sériové vozy. Resp. na sériovém autě to trošku kouří. Ale pokud má někdo standartní chip (ne na míru), tak to samozřejmě nemůže fungovat dobře.Marek77 píše:Ale to je asi špatně, ne???
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po montáži trysek Race 520 - hulíte?
Změnil jsem ti nadpis, příště by sis mohl odpustit milion otazníků.LukassPřerov píše:Ahojte:Mám dotaz:Mám chipnutého Golfika AFN 81 kw + turbo 130,trysky Race 520...Když šlápnu od spodku zahulí - celkem mlha.Když jedu 150 km-h na řekněme půl plynu na 5 tku,a šlápnu do podlahy,výfuk mám origo - směrem do země,a vidím za sebou černý dým v úrovni půli zadního okna..Hmmmm?????Co vy na to???
Kde jsi ty trysky koupil? Když někdo chce RACE trysky, tak s ním nejdříve proberu, co je potřeba.
-
- Přispěvovatel