Po montáži trysek Race 520 - hulíte?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
LukassPřerov
- Nováček
Po montáži trysek Race 520 - hulíte?
Ahojte:Mám dotaz:Mám chipnutého Golfika AFN 81 kw + turbo 130,trysky Race 520...Když šlápnu od spodku zahulí - celkem mlha.Když jedu 150 km-h na řekněme půl plynu na 5 tku,a šlápnu do podlahy,výfuk mám origo - směrem do země,a vidím za sebou černý dým v úrovni půli zadního okna..Hmmmm?????Co vy na to???
Re: Po montáži trysek Race 520 - hulíte ????????????
Od koho máš čip?Mylism že to nebude nic neobvyklýho u race trysek a to počkej v létě až bude teplíčko jak to bude hulitLukassPřerov píše:Ahojte:Mám dotaz:Mám chipnutého Golfika AFN 81 kw + turbo 130,trysky Race 520...Když šlápnu od spodku zahulí - celkem mlha.Když jedu 150 km-h na řekněme půl plynu na 5 tku,a šlápnu do podlahy,výfuk mám origo - směrem do země,a vidím za sebou černý dým v úrovni půli zadního okna..Hmmmm?????Co vy na to???

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To samozřejmě. Ale RACE520 jsou trysky s velkým průtokem a nejsou určené pro sériové vozy. Resp. na sériovém autě to trošku kouří. Ale pokud má někdo standartní chip (ne na míru), tak to samozřejmě nemůže fungovat dobře.Marek77 píše:Ale to je asi špatně, ne???
Větší trysky se přece osazují především proto, aby auto nekouřilo (větší dávka paliva v daný okamžik = kratší čas vstřiku = lepší prohoření ve správnou chvíli = menší kouřivost).
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po montáži trysek Race 520 - hulíte?
Změnil jsem ti nadpis, příště by sis mohl odpustit milion otazníků.LukassPřerov píše:Ahojte:Mám dotaz:Mám chipnutého Golfika AFN 81 kw + turbo 130,trysky Race 520...Když šlápnu od spodku zahulí - celkem mlha.Když jedu 150 km-h na řekněme půl plynu na 5 tku,a šlápnu do podlahy,výfuk mám origo - směrem do země,a vidím za sebou černý dým v úrovni půli zadního okna..Hmmmm?????Co vy na to???
Kde jsi ty trysky koupil? Když někdo chce RACE trysky, tak s ním nejdříve proberu, co je potřeba.
-
Ondřej Krákora
- Přispěvovatel