kdybys měl kopec nemusíš jezdis s kolečkem a vázat lano a eter si můžeš stříkat pod pažehranicka píše:Ty si z toho děláš prdel, ale já tak v zimě opravdu startoval. Občas to i naskočilo, ale taky jsem párkrát tahal lano nebo vezl dolů na kolečku 225ku baterku.
Ekologická nafta - MEŘO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
na motory si fakt zvěř to mi věřhranicka píše:nastříkal jsem ether, rozjel z kopce, začal startovat, bez spojky tam kopnul dvojku a jel. Roztočilo se to na dobrých 2500 a bez etheru to stejně ani neškytlo.
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=j ... 1w&cad=rja
100% BIO unicorn 30,70 Kč vzal jsem pár set litrů tak uvidíme.... 
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Tak to radši směsnou od Tank ono za 31,9kč. S tou mám nižší spotřebu. Zdá se mi, že dřív měl Unicorn to MEŘO lepší.
A nezná někdo biodiesel od PRIM? Ve Zlíně postavili benzínku, ale ještě není v provozu a na totemu maj aj BIODIESEL připravený. Nevíte jestli to je směsná nebe MEŘO a za kolik to prodávají jinde?
A nezná někdo biodiesel od PRIM? Ve Zlíně postavili benzínku, ale ještě není v provozu a na totemu maj aj BIODIESEL připravený. Nevíte jestli to je směsná nebe MEŘO a za kolik to prodávají jinde?
Hyundai Getz 2003 1.5CRDi 60KW@80KW
Taky potvrzuju, Unicorn urcite neprodava to co prodaval kdysi. Auto na to hur jede a spotreba se taky mirne zvysila a i kdyz na to clovek koukna v bance u stojanu tak to ma takovou nejakou "nezdravu" barvu a ta tam predtim nebyla. Predtim to opticky vypadalo vic jako nafta, ze by zmenili technologii? a nebo je mene kvalitni vychozi surovina? kdo vi, ale zmena tam je.
Spotřeba šla hodně nahoru oproti eko z minulého roku. Teď už u nich tankuju jen naftu a sem tam trochu benzínu na pročištění. Jejich Ekonaftu nedoporučujiradluk píše:NEvim co s tim Unicorn dela, ale driv to bylo asi fakt lepsi, ted ta kvalita asi nejak polevila, proste nemuzu si pomoct, ale rucicka palivomeru na jejich veleslavne MERO jde rychleji dole...
Mercedes-Benz W210 300D
Ale i se zvýšenou spotřebou by se dalo ušetřit, přecijen je litr levnější o nějakých +/- 6 Kč. No a o dalších 6 Kč levnější je Slunčnice a řepkaradluk píše:Kdo vi, mozna je to i umysl... aby podporili prodej te jejich sracky... Protoze ucelem paliva z pohledu prodejce neni co nejdele vydrzet v nadrzi
Mercedes-Benz W210 300D