presne!aspon to na tebe zkusi..a kdyz nebudes mit doklady ke vsemu tak jsi v p... a budes platit.oni na tom neprodelaj tak proc to aspon nezkusit...cin píše:to by asi mely, ale pro ne je jednodusi otravovat a deptat tebe, a kdyz nahodou nemas potrebny doklad tak jsi v prdeli, a i kdyz ho mas tak te aspon takhle vyzkousi, urcite naky lidi ze strachu radsi zaplatili aby se jich zbavili, ale ti co doopravdy zasadne a dlouhodobe neplati tak na ty si asi netroufnou, zadiraji jen obycejny lidi kvuli par dnum, jsou to svinenogis píše:a neměli by to náhodou dokazovat oni tobě? z tvé strany k pochybení snad nedošlo, ne?
česká kancelář pojistitelů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- OndraTDI...
- Přispěvovatel
Když slyším kancelář pojistitelů, tak se mě obracej nehty na nohách....
Před rokem jsem měl pojištěný dvě auta, jedno sem prodával, tak jsem ho byl odhlásit z pojišťovny a ty mě odhlásili to který jsem neprodával, samozdřejmně že sem na to za chvíli přišel když po mne chtěli doplatek na pojišťovně, řešil sem to tam a uznali vinu, napsali mě dobropis že to zblbli oni, odhlásili dobrý auto a to který zblbli zas přihlásili. Doplatil jsem aj rozdíl , což jsem defacto díky dobropisu ani nemusel, ale z dobré vůle, protože se mě s nima nechtělo hádat jsem to prostě doplatil...
Po půl roce mě přišlo tady od těch hajzlíků z CKP že sem neměl pojištěný auto a chtěli po mne 8tis doplatek za to že nebylo pojištěný....
řešil jsem to přes právníka a samozdřejmně oni mají vždycky pravdu, přičemž zákon je tak kokotsky udělanej, že ikdyž jsem měl dobropis tak sem to proste musel zaplatit... Tak ted vymáhám tuhle castku po mé pojištovne, prozatím neuspesne, ale to se casem podda...
Před rokem jsem měl pojištěný dvě auta, jedno sem prodával, tak jsem ho byl odhlásit z pojišťovny a ty mě odhlásili to který jsem neprodával, samozdřejmně že sem na to za chvíli přišel když po mne chtěli doplatek na pojišťovně, řešil sem to tam a uznali vinu, napsali mě dobropis že to zblbli oni, odhlásili dobrý auto a to který zblbli zas přihlásili. Doplatil jsem aj rozdíl , což jsem defacto díky dobropisu ani nemusel, ale z dobré vůle, protože se mě s nima nechtělo hádat jsem to prostě doplatil...
Po půl roce mě přišlo tady od těch hajzlíků z CKP že sem neměl pojištěný auto a chtěli po mne 8tis doplatek za to že nebylo pojištěný....

řešil jsem to přes právníka a samozdřejmně oni mají vždycky pravdu, přičemž zákon je tak kokotsky udělanej, že ikdyž jsem měl dobropis tak sem to proste musel zaplatit... Tak ted vymáhám tuhle castku po mé pojištovne, prozatím neuspesne, ale to se casem podda...

Ptal jsem se na dopravce a baba u přepážky říkala, že ČKP musí disponovat jen s údajema od pojišťoven, protože oni jako registr motorových vozidel jim údaje o majitelých vozidel nedodává. Patrně proto jim lidi maj poslat výpis z dopravky...
Můj odhad je takový, že prodám vozidlo, odhlásím ho na nového majitele a na to konto zruším povinné ručení. Pojišťovna pošle do ČKP, že PR bylo zrušeno. Nový majitel zaspí, nepojistí ho hned, ale až po měsíci takže nová pojišťovna pošle do ČKP info, že auto je již pojištěno a kdo ho pojistil. A ČKP hned může reagovat.
Můj odhad je takový, že prodám vozidlo, odhlásím ho na nového majitele a na to konto zruším povinné ručení. Pojišťovna pošle do ČKP, že PR bylo zrušeno. Nový majitel zaspí, nepojistí ho hned, ale až po měsíci takže nová pojišťovna pošle do ČKP info, že auto je již pojištěno a kdo ho pojistil. A ČKP hned může reagovat.
Stim souhlasím.. Taky jsem snima měl párkrát problém ale přišly mi na to jen v případě že jsem na to auto měl založený povinko a pak sem ho zrušil a než jsem udělal nový tak si nárokovaly 1500..Tomas.cz píše:Ptal jsem se na dopravce a baba u přepážky říkala, že ČKP musí disponovat jen s údajema od pojišťoven, protože oni jako registr motorových vozidel jim údaje o majitelých vozidel nedodává. Patrně proto jim lidi maj poslat výpis z dopravky...
Ale mám dvě auta už nějakou dobu na sebe v polopřevodu a ty auta už dávno neexistujou.. A neměl sem je ani pojištěný..Musím zaklepat na ně mi zatím nic něpřišlo a doufám že ani nic nepřijde
Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
Škoda 120 rv.82
ja cekam stale na vyjadreni potom co sem jim poslal pres ten formular na netu,ze sme byl majitel aj o 2 mesice pozdeji a oni po me vymahaji 3 mesice z5. Soudit se opravdu nema cenu, ale premyslim nad tim co bych dleal pokud to budou ode me vymahat i tak z nejakyho duvodu muze to byt treba zfalsovani smlouvy toho byvalyho majitele nebo neco podobnyho. ja proste nebudu platit 3600 za nekoho jinyho a kor kdyz jse 9 mesicu bez prace
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
Právní zastoupení proti České kanceláři pojistitelů
Přišla vám výzva od České kanceláře pojistitelů o zaplacení příspěvku nepojištěných?Přesto že vaše auto je nepojízdné,rozebrané,neúplné a je zaparkováno na soukromém pozemku a ČKP a nebo již inkasní společnost od vás vyžaduje zaplacení příspěvku nepojištěných,vyhrožují soudy a exekucemi?Pomůžeme vám,zastoupíme vás v jednání s ČKP nebo inkasní společností a celý problém vyřešíme.A to vše zdarma,veškeré náklady s tím spojené uhradí protistrana.Napište nám na autoporadna@centrum.cz nebo volejte 777064493