To pootočení zní hrozně, ale vzpomínám, že to někdo psal. Bylo to myslím na golfu, ale to je jedno, prostě vstřikoval do střihu a motor prý vrčel.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já vím, byla to spíš už jenom taková hypotéza z nouze, poněvadž na té mechanice fakt neni co by se mohlo posrat a co by tu nafru nedávalo, nebo resp. co by zapříčinilo toto chování.ThatsMe píše:Ty atlasy by neměly mít vliv, i kdyby byly špatné, tak by to na plyn nějak reagovalo. A navíc všech 6?
To pootočení zní hrozně, ale vzpomínám, že to někdo psal. Bylo to myslím na golfu, ale to je jedno, prostě vstřikoval do střihu a motor prý vrčel.To by ale asi z výfuku musely letět hrozné věci...
tohle se tam urcite nestalo. cerpadlo jsem mel uz rozdelane a tohle mam odzkousene, ze chodi jak maconti píše:Jestli to čerpadlo dlouho někde leželo, mohl zatuhnout kroužek na pístu. (pozice č.1) Ten se pak protočí a urve kuličku která do něj zapadá. Pak už plyn nikdy nepřidáš. Běží to v takových otáčkách, kde se zrovna kroužek nachází. Je to neopravitelné!!! Jen nová rozdělovací hlava.
To čerpadlo jsi měl celé rozdělané?k5ynd1 píše:tohle se tam urcite nestalo. cerpadlo jsem mel uz rozdelane a tohle mam odzkousene, ze chodi jak maconti píše:Jestli to čerpadlo dlouho někde leželo, mohl zatuhnout kroužek na pístu. (pozice č.1) Ten se pak protočí a urve kuličku která do něj zapadá. Pak už plyn nikdy nepřidáš. Běží to v takových otáčkách, kde se zrovna kroužek nachází. Je to neopravitelné!!! Jen nová rozdělovací hlava.i ty tahla co ovladaji plyn, pridavac i sroub bohatosti, tak funguji dobre. odstredivka take v pohode.
Přesně tak!Míšánek píše:To bys hlavně dle mého mohl celou hlavu i s pístkem v ten okamžik chytit a vyhodit. Nicméně i kdyby byl šroub delší, tak by se o něj rozsračkoval pístek jako prase a motor by neběžel vůbec, bo už by nemělo co tlačit naftu skrz trubky ke vstřikům