bmw 3.0 xdrive, vým+ěna dvouhmoty plus spojky

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
elch
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

bmw 3.0 xdrive, vým+ěna dvouhmoty plus spojky

Příspěvek od elch »

zdravim, prosim o radu, budu na xdriveu měnit tuty věci a nevim do čeho jdu tak prosim o radu jestli je tam nějakej chyták nebo nějaký zvláštní nastavení te dvouhmoty,díky
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Pokud použiješ novej přítlačák i lamelu, tak tam žádnej problém není. Je to SAC spojka. Akorát si budeš muset udělat, nebo půjčit středící trn na lamelu. Háková matice, kterou je zajištěný nový přítlačák se demontuje až po montáži... Abys ji nevytáhl dřív... ;)
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

no tak to jsem asi trochu nečekal že se to musí na spešl přípravek, bud to hodl vyrobim anebo netušim kde to seženu,dělals to nekdy?nebo videls to ??da se to podomácku vyrobit?dík
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Normální středící trn na lamelu, akorát musí být kratší, páč jinak tam nedáš ten přítlačák. Pokud máš někoho se soustruhem a takovou tu kulatou věc na krku, tak za 5min máš hotovo. :-D
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

ok, nechám vyrobit, díky za rady
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

tak jsem se ji dneska snažil vyndat a zasekl jsem se na razení, nad převodovkou mi to visí na šaltrpace, náhodou někdo neví jak se toho zbavit???díky moc at se s tim netýrám, je těžká jak kurva
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Fascinuje me, ze je pro mraky lidi tak velkej problem otevrit oci a pouzit to co maji (nebo spis meli mit) mezi usima. Ono je pohodlnejsi nez se podivat a zamyslet se, ptat se na foru, ze? Nechapu jak se clovek co na toto neprijde muze pustit do opravy takovho auta a uz vubec ne toho kdo mu ho na opravu sveri.... Jinak abych nebyl jen za rypala, mechanismus razeni drzi jedna pojistka na principu segerovky a kolik se zajistenim.
elch
Přispěvovatel

Příspěvek od elch »

[quote="Bmwrepair"]Fascinuje me, ze je pro mraky lidi tak velkej problem otevrit oci a pouzit to co maji (nebo spis meli mit) mezi usima. Ono je pohodlnejsi nez se podivat a zamyslet se, ptat se na foru, ze? Nechapu jak se clovek co na toto neprijde muze pustit do opravy takovho auta a uz vubec ne toho kdo mu ho na opravu sveri.... Jinak abych nebyl jen za rypala, mechanismus razeni drzi jedna pojistka na principu segerovky a kolik se zajistenim.[/quot

rýpal jsi, taky bys ji nevyndal kdyby ses nekkoukl na planek, to nestači, jsou tam jestě dalsí dva kolíky co drží takouvou houpačku a nejsou vubec vidět, po hmatu sotva jdou vyháknout, a čučel jsem do toho 3 hodiny a nic jsem nevymyslel, asi jsi xdrivea nemel jestě rozebranýho, páč bys veděl kolik tam je místa, kámoooo,tu segerovku s tim kolíkem jsem měl sundanou a pak už jen hledal a hledal a hledalllllll ......jinak dík za radu, sice jen poloviční ale dík
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Hlavně, že se podařilo ;)
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Odpovědět

Zpět na „BMW“