bmw 3.0 xdrive, vým+ěna dvouhmoty plus spojky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bmw 3.0 xdrive, vým+ěna dvouhmoty plus spojky
zdravim, prosim o radu, budu na xdriveu měnit tuty věci a nevim do čeho jdu tak prosim o radu jestli je tam nějakej chyták nebo nějaký zvláštní nastavení te dvouhmoty,díky
Pokud použiješ novej přítlačák i lamelu, tak tam žádnej problém není. Je to SAC spojka. Akorát si budeš muset udělat, nebo půjčit středící trn na lamelu. Háková matice, kterou je zajištěný nový přítlačák se demontuje až po montáži... Abys ji nevytáhl dřív... 

Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Fascinuje me, ze je pro mraky lidi tak velkej problem otevrit oci a pouzit to co maji (nebo spis meli mit) mezi usima. Ono je pohodlnejsi nez se podivat a zamyslet se, ptat se na foru, ze? Nechapu jak se clovek co na toto neprijde muze pustit do opravy takovho auta a uz vubec ne toho kdo mu ho na opravu sveri.... Jinak abych nebyl jen za rypala, mechanismus razeni drzi jedna pojistka na principu segerovky a kolik se zajistenim.
[quote="Bmwrepair"]Fascinuje me, ze je pro mraky lidi tak velkej problem otevrit oci a pouzit to co maji (nebo spis meli mit) mezi usima. Ono je pohodlnejsi nez se podivat a zamyslet se, ptat se na foru, ze? Nechapu jak se clovek co na toto neprijde muze pustit do opravy takovho auta a uz vubec ne toho kdo mu ho na opravu sveri.... Jinak abych nebyl jen za rypala, mechanismus razeni drzi jedna pojistka na principu segerovky a kolik se zajistenim.[/quot
rýpal jsi, taky bys ji nevyndal kdyby ses nekkoukl na planek, to nestači, jsou tam jestě dalsí dva kolíky co drží takouvou houpačku a nejsou vubec vidět, po hmatu sotva jdou vyháknout, a čučel jsem do toho 3 hodiny a nic jsem nevymyslel, asi jsi xdrivea nemel jestě rozebranýho, páč bys veděl kolik tam je místa, kámoooo,tu segerovku s tim kolíkem jsem měl sundanou a pak už jen hledal a hledal a hledalllllll ......jinak dík za radu, sice jen poloviční ale dík
rýpal jsi, taky bys ji nevyndal kdyby ses nekkoukl na planek, to nestači, jsou tam jestě dalsí dva kolíky co drží takouvou houpačku a nejsou vubec vidět, po hmatu sotva jdou vyháknout, a čučel jsem do toho 3 hodiny a nic jsem nevymyslel, asi jsi xdrivea nemel jestě rozebranýho, páč bys veděl kolik tam je místa, kámoooo,tu segerovku s tim kolíkem jsem měl sundanou a pak už jen hledal a hledal a hledalllllll ......jinak dík za radu, sice jen poloviční ale dík