Zdravím,
chtěl bych zvýšit výkon na na mém mazlíčkovy jedná se o motor 1.9tdi afn 81kw 99r.v. .
Plánuju něco kolem 180-200ps (na běžné ježdění) aktuálně mám něco kolem 140-145ps.
Chtěl bych udělat to bez kouře. Co všechno musím udělat abych se na tuto hodnotu dostal.
FIMC
ČIP
přeobložit spojku (nevím jestli vydrží)
trysky 764 (pokud budou potřeba)
turbo va nebo vb netuším
díky
No ono AFN je velice dobrej, já mám 1Z a přešel jsem na AGR, takže pokrok , ale i tak bych věřil že by GIII napřed shnila kompletně, než přestal sloužit motor. Hlavně aby podvozek nebyl jen tvrdej ale k něčemu.
Osobně jsem na AFN mel lehce přes 180ps se setupem FMIC + vedení 60mm, 130PD sání, FB S764, 11mm hlava Bosch, hybrid turbo, no egr, no kat, Soft ... to vše bez kouře !
LuckyTDi píše:Osobně jsem na AFN mel lehce přes 180ps se setupem FMIC + vedení 60mm, 130PD sání, FB S764, 11mm hlava Bosch, hybrid turbo, no egr, no kat, Soft ... to vše bez kouře !
Dnes by se to dalo určitě i lépe. Sestava na to určitě měla. Nevim jestli turbo...
LuckyTDi píše:Osobně jsem na AFN mel lehce přes 180ps se setupem FMIC + vedení 60mm, 130PD sání, FB S764, 11mm hlava Bosch, hybrid turbo, no egr, no kat, Soft ... to vše bez kouře !
Dnes by se to dalo určitě i lépe. Sestava na to určitě měla. Nevim jestli turbo...
Momentálně FB S764 vyměněny za FB PP764 a jsem okolo 200PS , cekam už jen na dolazení na brzdě
Mám ho připravené, ale zatím úpravce softu řekl, že je zatím nepotřebné, uvidíme na finálové doladění, kde by měl být výkon lehce přes 200PS kde bude už C čidlo nejspíše potřeba podle mě.
kares píše:aky zvolit priemer vedenia vzduchu ak vystupy su
turbo 55
IC jedna strana 50 druha 60
sanie 55
Podle typu turba a podle potřeby k výkonu do budoucna, řekl bych, že 60mm by bylo idealni.
NE to je zbytečně moc 50 max 55 mm vnitřní je uplně nejideálnější vím o čem mluvím ...
Pod 55 bych nesel , na seriove turbo 55 je idealni. Jak jsem řekl , zaleží na velikosti turba a plánovaném výkonu. Ikdyž vemu v potaz, že vstup je do IC 50mm , tak je hloupost davat 60mm na serii turbu.
Ja mel na fabii 55 mm vnitri a bezproblemu i 270 ps 60 mm je zbytecne velky na takovy vykon Bud jak pisou 55 ale 50 nevim ale cetl jsem ze to taky jde bez problemu