Sharan 2002 pd, ranní start- kouř
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
Sharan 2002 pd, ranní start- kouř
ráno při startu mi zakouří auto do bíla jako Tatra. Při startu zakouří a pak už nic a jede vše v pořádku. Žhavení funguje. V závadách není nic. Před půl rokem se mi to stalo taky, vyměnil jsem váhu vzduchu, kterou jsem naštěstí měl a zase bylo vše v pořádku(nevěděl jsem si totiž rady, vše bez závad, tak jsem zkusil náhodou vyměnit váhu a přestalo to. Kamarád dal tu mou starou váhu do octavie a taky mu to při startu zakouřilo). Uběhlo půl roku a závada se objevila stejná(teda ještě jsem váhu nekoupil, ale myslím že to bude stejné jako minule). Nesetkal se s tím někdo?? Je to jen náhoda?? Předtím jezdilo auto 4 roky bez závad na motoru.
Předem děkuji za rady.

Sharan 103KW 2007 TDI-PD
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
Byly to špatné zdvihátka ventilů. Dal jsem je nové a vše v pořádku. Žádný dým a na grafu a v supervagu fungovaly poté i vstřiky jak měly. Chtěl jsem koupit a vyměnit vstřiky, díky kamarádovi který poslouchal motor jsem vstřiky nekoupil. Vsadil jsem na něj a šel levnější variantou, tj koupení zdvihátek. Asi bych byl naštvaný, kdybych vyměnil vstřiky a nic by se nezměnilo. Doufám, že jsem ti pomohl 

Sharan 103KW 2007 TDI-PD
- Milan Sharan
- Přispěvovatel