Felicia čerpadlo Lucas
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Imobilizér přizpůsobení
Koukám, že můj příspěvek se tady nějak utopil, tak se jen posouvámDochtor píše:Zdravím, chtěl bych se tady zeptat.
Chystám se na Felicii vyměnit vstřikovací čerpadlo s imobilizérem.
Je možné to čerpadlo přizpůsobit pomocí VAG programu, viz obrázek?
Dá se s tím běžně vyčíst paměť závad ale víc nevím. Nerad bych to rozvrtal.
Může mě někdo popsat postup na jaké adrese se to přizpůsobuje a jak mám postupovat? Děkuji.
Zkus tohle:
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... AD#p515719
Je to návod z Felicia Klubu na přizpůsobení. Narazil jsem na to náhodou, tak bez záruk.Spoj se s immem (25),přizpůsobení - vymazat adaptaci - v kanálu 00 uložíš 000,vypneš zapalování na 30s,pak zapneš a hotovo.
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... AD#p515719
Audi A3, ahf, egr off, S764, SW, GGU, AP podvozek, brzdy 288 mm
-
slovacek.milos
- Aktivista
Mexikan, jestli opravdu bráchovi došla nafta, poslechni origoše, dej ucho k čerpadlu, ať ti někdo zapne klíček, jestli uslyšíš cvaknutí, je předpoklad, že stop ventil otevřel, pak pumpuj, až ti půjde čistá nafta z přepadu a zkus to, zda z trubek něco půjde..Kolikrát je jediná možnost naftu protáhnout ručním nebo el. čerpadlem , protože Lukeš je háklivý na zavzdušnění..Anebo lano, ale filtr musí být tutově plný bez vzduchu a síto v nádrži čisté...A co se týče imma, jediný spolehlivý způsob je vytrhat ty hovadiny, jak tady hoši psali, které jsou zaprvé staré /ta krabička na čerpadle/ a je otázka času, kdy to selže..Kdo to chce mít podle foršriftu řemeslnicky opraveno, tak právě tohle řešení je to pravé...A Vag u tohohle auta je dobrý tak na kontrolu nafouknutí gum... 
nepropadat panice...
Já to mám momentálně napojené na petku, takže netěsnosti vedení paliva jsou vyloučeny. A tlačím to tam ještě 2 barama, tak to jde přepadem krásně zpátky.
Zkoušel jsem to protáčet podle mě dost, ještě zkusím přes druhou baterku (ta nynější už bude ko).
Ventil poslechově, když zapnu elektriku a zapojuju konektor od imma na motoru, tak jde slyšet že cvaká.
Je nějaká pravděpodobnost, že by se používáním směsi nafta/ostlinný olej poškodilo čepradlo tak, že by bylo na výstupu úplně sucho??
Zkoušel jsem to protáčet podle mě dost, ještě zkusím přes druhou baterku (ta nynější už bude ko).
Ventil poslechově, když zapnu elektriku a zapojuju konektor od imma na motoru, tak jde slyšet že cvaká.
Je nějaká pravděpodobnost, že by se používáním směsi nafta/ostlinný olej poškodilo čepradlo tak, že by bylo na výstupu úplně sucho??
Audi A3, ahf, egr off, S764, SW, GGU, AP podvozek, brzdy 288 mm
Si si istý, že ten ventil funguje ? Keď chceš, môžeš na ňom pre istotu zmerať napätie. Ak auto nebude chceť naštartovať, tak môžeš vyskúšať roztiahnuť
Keď už ani toto nepomôže tak je čerpadlo zrejme KO
Vstreky nemusíš ani povolovať, odtiaľ nič nepôjde, je to zavzdušnené.
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
-
slovacek.milos
- Aktivista
Mexikan píše:Zkus tohle:
Je to návod z Felicia Klubu na přizpůsobení.Spoj se s immem (25),přizpůsobení - vymazat adaptaci - v kanálu 00 uložíš 000,vypneš zapalování na 30s,pak zapneš a hotovo.
ano přesně takto se to dělá,
tímto způsobem se přizpůspbí druhí čerpadlo, včera jsem to dělal
kdo to zapomene je to ve visu felicia 1.3 MPi přizpůsobení řj motoru
pokud je ve feldě starý klíček bez ima, musí se z šerpadla před monráží odstranit kryt na stopventil a připojit ho na kostru a 15 +
-
Driver_1.9D
- Přispěvovatel
alebo roztah na lane lebo ja som nedavno odvodnoval palivovy filter a vypustil som z neho skoro vsetky naftu a a zavzdusnil palivovy system, mam aj ten balonik a nepomohol mi ani ten ked som to s nim ovzdusnil, baterku som od tocenia staterom vybil a nic a potom ked ma sused tahal na lane som zaradil 2- ku a pomaly pustil spojku tak potom to uz nastartovalopipo444 píše: Ak je aj ten OK, tak budeš už len potrebovať dobrý štartér a silnú ( nabitú ) baterkua točiť ...