Ventilátor topení Felicie / výměna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ventilátor topení Felicie / výměna
co to obnáší?
nikdy jsem to nedělal, takovej strejda s tím pořád otravuje....
je to v tý plastový škatuli pod oknem nebo jak ?
díky
nikdy jsem to nedělal, takovej strejda s tím pořád otravuje....
je to v tý plastový škatuli pod oknem nebo jak ?
díky
jo v plastový škatuli.. je víceméně schovaný přímo pod tou mřížkou kterou z kapoty bere vzduch. ta škatule je ze dvou částí, spojeno takovýma sponkama, oddělej všecky sponky dokola, a sundej horní díl škatule a uvidíš ventilátor. a ten pak jen odšroubuješ. pokud je to diesel tak tam ta horní část je myslím dokonce jen nasazená bez sponek.
už jsem to leta neřešil - tak sorry za nic moc popis - naposled když jsem dával Feldí topení do Favoritů aby topily jako auto..
už jsem to leta neřešil - tak sorry za nic moc popis - naposled když jsem dával Feldí topení do Favoritů aby topily jako auto..

nevím jak se ti projevuje závada, ale pokud to běží třeba na jednu rychlost, tak se podívej ještě na regulátor co je vedle ventilátoru-jestli není seškvařený.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
- Sběrač informací
já koupil nějakou čínu za asi 350Kč a už druhým rokem funí jak ďábel,vůbec bych se v tom nehrabal a dal jinej
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS