Holz-tdi píše:Ahoj, promiňte že to napíšu: než začnete psát blbosti hodně ale hodně čtěte a hlavně používejte to co máte v hlavě. Čerpadlo bez korektoru je podstatně lepší, ale je problém, že musíš cítit s motorem. To je asi ten problém, proč tady píšete nesmysly, a odpuzujete kupce. Čao.
Není třeba potvrzovat slova duchovního otce tohoto fora
Jezdil jsem bez korektoru na čtyřicátémdruhém čerpadle od Holze a fungovalo to naprosto perfektně. Korektor je pouze jedna z částí které pomáhají autu být blbuvzdorné. Prodleva korektoru je dost znatelná když je možnost to porovnat.
Holz-tdi píše:Ahoj, promiňte že to napíšu: než začnete psát blbosti hodně ale hodně čtěte a hlavně používejte to co máte v hlavě. Čerpadlo bez korektoru je podstatně lepší, ale je problém, že musíš cítit s motorem. To je asi ten problém, proč tady píšete nesmysly, a odpuzujete kupce. Čao.
všichni čtěte slova odborníka, jestli se nepletu tak Holz byl první v republice kdo přišel s MTDI čerpadlem ( resp. ho vymysle pro použítí jako MTDI)
co já vim, tak "Dolejší" byl první co tuhle věc udělal jako první už před rokama, jen neni tak komerčně známej jako Hubálek a proto o tom nikdo nevěděl
s tím souhlasím... je to něco podobného, jako se tu řeší teď v jednom tématu, kdy Boďa uděla mTdi z EDC čerpadla, když mu dal jen plynovou hřídel... je to v podstatě jako toto čerpadlo, jen toto má mechanický regulátor jako plus velké...
já neříkám, že to pak není jak pila a nereaguje to rychleji, protože na plnej se musí nastavit nafta pro nafouknutý turbo - prostě tam leje max když šlápneš plnej a u korektoru máš nějaký základ slabej, aby to nehulilo jak pilináky a nemusíš to hlídat.
Proto to tak nezabere a čeká to na plnění turba, které díky tomu, že to nehulí nemá tolik spalin ještě k tomu... ale pro normální ježdění, kdy člověk nechce hlídat jak to vypadá za ním - nemusí se bát na to šlápnout, věnujese víc řízení, je korektor vhodnější... tohle je aplikace na sprint nebo pro nějakýho střelce
a už se k tomu nevyjadřuju, taťka má prostě pravdu a jedinej to umí stavět
šlo mi spíš o to, aby někdo nekoupil co nechce... nebo do toho pak ještě nevrážel nečekané peníze, přitom se chtěl jen pěkně svéz s mTdi
takže v prvé řadě bych rád poděkoval lidem co tomu opravdu rozumí a jen neplácají jentak jak se jim zlíbí.Sice jsme tu nevyřešily co to čerpadlo je zač,ale je aspoň vysvětlena otázka toho přidavače.To čerpadlo už jsem tak koupil hotový,takže opravdu nemam tucha z čeho je skládaný ani kdo to dělal,jediný co vím že jsem s ním nějaký ten kilometr najezdil v normálním provozu a po nějaké době se naučil jezdit na nižší kvalty a víc ho točit aby to tak nehulilo.Auto bylo G2 a při kombinaci tohoto čerpadla,turba z 96kW(tlak na 1,1) a trysek 81kW to bylo schopný hrabat v pohodě na trojku na suchu a prohánět s tím o mnoho novější a silnější auta.Toď asi tak vše a prosil bych lidi co tomu opravdu nerozumí tak ať jsem už nepíší a nekazí prodej(i když se asi tak už stalo).Tak zdar a ještě jednou dík Holzovi,dragovi a bugs bunnymu.
Omlouvám se inzerentovi, uznávám, bylo to "přehnané" z určitého směru pohledu... pro mě tohle prostě není korektně udělané, ale funguje to nějak...Holz to taky tak dělá, tak to asi chodí... myslím si, rozumný člověk pochopí, o co mi šlo
JohnyFlat píše:Omlouvám se inzerentovi, uznávám, bylo to "přehnané" z určitého směru pohledu... pro mě tohle prostě není korektně udělané, ale funguje to nějak...Holz to taky tak dělá, tak to asi chodí... myslím si, rozumný člověk pochopí, o co mi šlo
Už dlouho jsem tu neviděl, že by se někdo omluvil. Dík