Několikrát jsem dával i neoriginál,když se zákazník bál ceny a bez problémů. Jen dodržet specifikaci oleje.Bobanius píše:Pokud tam dal origo , tak by neměl být problém. Pokud ne, takslovacek.milos píše:a vyšlo ti to řadí OKmisope píše:olej dnes vymeneny, vytieklo cca 1,5l hnedeho oleja... naliate pokym nevytekal olej cez kontrolny srob + nejake to deci navyse
prevodovy olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Taky tu něco přiložím
po výměně př.oleje ve fabii RS se to naopak zhoršilo za studena. Za olej ve škodovce jsem vysypal balík cca.880KČ/litr a hodně lituji. Olej je tam správny dle ETKY do FSM.
Z jedničky na dvoku to za studeny vždycky hodně škrábne a na troku jako by doskočí poloha,ale jen prvních 5km,pak už vše OK.
Měl jsem se na to

Z jedničky na dvoku to za studeny vždycky hodně škrábne a na troku jako by doskočí poloha,ale jen prvních 5km,pak už vše OK.
Měl jsem se na to

Fabie Combi 1.9TDI-ASZ,6kvalt-JNC,FMIC,Velké brzdy,Org.Xeny,Bufet,Sowt.TDIFUN
197PS 447N.m
OIIIRS
197PS 447N.m
OIIIRS
já měnil na svým autě po 140tis km a dal jsem origo.v autoriráku mi natočili do pet flašky originál,který byl levnější než castrol na netu...tuším 180kč/litr a nemůžu si stěžovat.za studena mi lehce škrtne dvojka ale jen při prvním přeřazení.to mi ale dělalo i před tím.dávám si na to pozor a za studena ji tam dávám s citem...jinak měnit se to určitě má.žádný olej nebude mít stejné vlastnosti třeba deset let....už 6q je jasný,že ten olej bude trošku dražší.jinak jak psal tdirech.nejdřív povolit nalévací šroub 

Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Aktivista
-
- Aktivista
já dávám jen origo na jetý převodovky s číslem G 052512 A2.
Za mě jednoznačně měnit. Ideál je s každými rozvody
Kámoš na A6 5 let stáří, poctivých 130 najeto. Po výměne tam jde jednička jako u novýho,před výměnou jí tam nemohl dostat,dokud se kola točila..
Za mě jednoznačně měnit. Ideál je s každými rozvody

Kámoš na A6 5 let stáří, poctivých 130 najeto. Po výměne tam jde jednička jako u novýho,před výměnou jí tam nemohl dostat,dokud se kola točila..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Přispěvovatel
Určo , máš pravdu taky záleží na stavu převodovky , někdy ani nový olej nezachrání.slovacek.milos píše:já jen tak origo olej to je ono, ale může se stát že to někdy nevyjdeBobanius píše:
Pokud tam dal origo , tak by neměl být problém. Pokud ne, tak
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
slovacek.milos - co to mas za tu super prisadu ze ti jde lahce radit i bez spojky?
Ja olej menil sedou sracku po 300tis prevodce a po vymene za origo naplne zmena tak o 50% proste o dost lehceji.
Vyemna jasna vec a za origo olej je o dost ridci nez jine.

Ja olej menil sedou sracku po 300tis prevodce a po vymene za origo naplne zmena tak o 50% proste o dost lehceji.
Vyemna jasna vec a za origo olej je o dost ridci nez jine.
Repa SDI zatim zaspuntovana.
Koupim - Zadni napravu kotoucovku celou v dobrem stavu ibiza cordoba.
Koupim - Plastove kryty prahu Cordoba Ibiza
Koupim - zadni strisku 3tich dveri. Ibiza
Koupim - Zadni napravu kotoucovku celou v dobrem stavu ibiza cordoba.
Koupim - Plastove kryty prahu Cordoba Ibiza
Koupim - zadni strisku 3tich dveri. Ibiza
-
- Aktivista