Montáž navigace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jj, protáhnout 2 dráty k ABS a zpátečku potřebuješ pouze tehdy, pokud máš couvací kameru.Oakley píše:Z Navi jsou dráty na ABS (CAN-H, CAN-I) který se mají přijoit na ABS T47/10 a T47/8, najdu tyto dva dráty někde v kabině, nebo to musím vést až do ABS konektoru? A impuls zpátečky musím vzít přímo od spínače zpátečky?Dík.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Hádat se nebudu, já ji měl i s tunerem a zapínala automaticky TV v režimu externí vstup (kamera). Po odpojení ne a po mapě normálně couvala (přetočila šipku) podle GPS. Ale je opravdu klidně možné, že krom zapnutí couvací kamery i neotáčí šipku. Já toho zas tak moc s navigací nenacouval
Ať tak nebo tak, nepotřebuje ji, ale jsem rozhodně pro správné zapojení! Takže nelenit a natáhnout 4 dráty tam, kam patří!

Ať tak nebo tak, nepotřebuje ji, ale jsem rozhodně pro správné zapojení! Takže nelenit a natáhnout 4 dráty tam, kam patří!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??