Montáž navigace

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Fox-CZ
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fox-CZ »

jak je to stou vymenou ramecku na navi v passatovi,jde to v pohode,jen koupit ten jinej ramecek a hodit ho tam a nebo se musi neco upravovat ?? dik
Passat 2002 TDI96KW
Oakley
Přispěvovatel

Příspěvek od Oakley »

Z Navi jsou dráty na ABS (CAN-H, CAN-I) který se mají přijoit na ABS T47/10 a T47/8, najdu tyto dva dráty někde v kabině, nebo to musím vést až do ABS konektoru? A impuls zpátečky musím vzít přímo od spínače zpátečky?Dík.
F.l.y
Sběrač informací

Příspěvek od F.l.y »

já mám MCD navi a mužu se vám podívat kde je co napojený , jestli to ještě potřebujete .. ale zdá se mě že tady ta navi se napojuje na ABS pač když ste v tunelu a nebere vám to z družic , tak to bere právě z abs :-) takhle mě to bylo jednou řečeno ..
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Oakley píše:Z Navi jsou dráty na ABS (CAN-H, CAN-I) který se mají přijoit na ABS T47/10 a T47/8, najdu tyto dva dráty někde v kabině, nebo to musím vést až do ABS konektoru? A impuls zpátečky musím vzít přímo od spínače zpátečky?Dík.
Jj, protáhnout 2 dráty k ABS a zpátečku potřebuješ pouze tehdy, pokud máš couvací kameru.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

zpátečka nemá s navigací nic společného.. to je proto aby navi věděla že auto couvá a nemyslela si že auto jede dopředu
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

No patrně jak která...Ta co řeší on používá zpátečku k tomu, aby zapnula tuner a přepla na couvací kameru.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

to není pravda.. DX navi má zpátečku proto aby vědela že auto couvá
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Hádat se nebudu, já ji měl i s tunerem a zapínala automaticky TV v režimu externí vstup (kamera). Po odpojení ne a po mapě normálně couvala (přetočila šipku) podle GPS. Ale je opravdu klidně možné, že krom zapnutí couvací kamery i neotáčí šipku. Já toho zas tak moc s navigací nenacouval ;)

Ať tak nebo tak, nepotřebuje ji, ale jsem rozhodně pro správné zapojení! Takže nelenit a natáhnout 4 dráty tam, kam patří!
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

to zapíná když dáš plus na jeden pin v tom kulatém DIN konektoru
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Měl jsem to v autě dost dlouho, jestli se ti to tam někde válí, tak si to zapoj a uvidíš že to funguje tak, jak jsem psal.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“