Rádio - špatný signál
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rádio - špatný signál
Nevím, kam jinam to zařadit a tady je dost velký provoz na to, aby mi někdo poradil. OI, radio Sony MEX BT2500, žádná novinka. De facto z ničeho nic začaly šumět prakticky všechny stanice.
Zatím jsem se dostal jen k tomu sundat a nandat anténu, ale to nepomohlo. Bez ní žádný signál. S ní to šumí. Co dál? Chystám se ho vyndat a mrknout, jestli se vzadu nějak nevyklepal konektor od antény. Kde jinde hledat problém?
Zatím jsem se dostal jen k tomu sundat a nandat anténu, ale to nepomohlo. Bez ní žádný signál. S ní to šumí. Co dál? Chystám se ho vyndat a mrknout, jestli se vzadu nějak nevyklepal konektor od antény. Kde jinde hledat problém?
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
pokud máš origo anténu začni tím že sundáš prut místo něj vlož do díry šroubovák pokud se rádio rozehraje je prut v háji pokud ne odpoj pod tapecem konektor a šroubovákem se dotkni živý části koaxu antény pokud se rozehraje je v háji zesilovač v samotný anténě stačí ho vyhodit a propojit napřímo a opět hraješ pokud ne odešel kabel k anténě a budeš muset dát jinej
většinou odejde zesilovač už sem tu pár antén propojil napřímo lidem se nechtělo kupovat nový -pokud si na octávia clubu je tam návod i s fotkama
já ted dával novou anténu na oktu přítelkyni neb tchán couval do garáže a zapoměl že je tam dlouhej prut dal sem jinou sklápěcí a chytlo to s bídou 2 stanice chvilku sem okolo toho běhal pak vyškubl origo prut dal svůj osvědčenej metr dlouhej a hraje a drží stanice jak fík
poslední dobou zjištuju že ty origo pruty na anténách nestojí za nic
většinou odejde zesilovač už sem tu pár antén propojil napřímo lidem se nechtělo kupovat nový -pokud si na octávia clubu je tam návod i s fotkama

já ted dával novou anténu na oktu přítelkyni neb tchán couval do garáže a zapoměl že je tam dlouhej prut dal sem jinou sklápěcí a chytlo to s bídou 2 stanice chvilku sem okolo toho běhal pak vyškubl origo prut dal svůj osvědčenej metr dlouhej a hraje a drží stanice jak fík

poslední dobou zjištuju že ty origo pruty na anténách nestojí za nic

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Hej, super návod
Za chvíli se na to vrhnu
V pondělí jedu na dovču, tak bych byl rád funkční 
P.S. Jak sakra může odejít ten prut?
Vždyť je to jen kus drátu, ne?

P.S. Jak sakra může odejít ten prut?

V minulosti:
V minulosti:
jak ten prut může odejít to nevim ale problémi s těma felda a okta pruty zaznamenávám již delší dobu zvláště s těma jakoby oplétanými
já zjištuju že nejlepší anténa je ta co vypadá jak kus svářecího drátu
ted sem vzal tudle a po výměně prutu hraje jak fík
http://www.autodoplnkyfro.cz/auto-anten ... wagen.html
dával sem takýto podobný prut
http://www.auticko.eu/tutut/eshop/1-1-A ... 5-obycejny
já zjištuju že nejlepší anténa je ta co vypadá jak kus svářecího drátu

ted sem vzal tudle a po výměně prutu hraje jak fík

http://www.autodoplnkyfro.cz/auto-anten ... wagen.html
dával sem takýto podobný prut
http://www.auticko.eu/tutut/eshop/1-1-A ... 5-obycejny
No nejdřív jsem vyměnil fantomový zesilovač. Nic. Pak jsem prubnul jinou anténu a to už pomohlo, tak jsem jí tam rovnou nechal. Neměl jsem čas to řešit. O víkendu jsem byl pryč a zejtra frčím na dovču.
Zatím to vypadá, že to hraje narozdíl od toho stavu před tím, ale byl jsem v lokalitách se špatným signálem, takže nějakou čistotu příjmu nemůžu úplně posoudit. Zítra mě každopádně čeká 400 km na trase Teplice - Luhačovice, takže se uvidí co a jak
Zatím to vypadá, že to hraje narozdíl od toho stavu před tím, ale byl jsem v lokalitách se špatným signálem, takže nějakou čistotu příjmu nemůžu úplně posoudit. Zítra mě každopádně čeká 400 km na trase Teplice - Luhačovice, takže se uvidí co a jak

V minulosti:
V minulosti:
ta fantomový zesilovače taky nejsou bůhví co já když to na anténě vidim tak to rovnou vyhazuju
zrovna včera přijel známej s oktou a prej mu to nechytá stanice měl tam anténu se zesilovačem říkám vyhodim zesík a bude klid nakonec stačilo dát jinej anténí prut a nestíhal se divit jak to hrálo
zrovna včera přijel známej s oktou a prej mu to nechytá stanice měl tam anténu se zesilovačem říkám vyhodim zesík a bude klid nakonec stačilo dát jinej anténí prut a nestíhal se divit jak to hrálo

nechytá nic
čau, nedávno jsem koupil octavii a dávám ji postupně dohromady, teď přišla na řadu anténa, na origo nic nehytnu, tak jsem rozkuchal tapec a zjistil jsem že je přervanej koaxiál u střechy, koupil jsem novou anténu se zesilovačem (nalepovací na sklo) namontuju a nic nešlo naladit, ani F1 která hraje snad na všem, tak jsem anténu odmontoval a namontoval ji do felicie, tam chytá uplně krásně, rádio (neorig) zkoušené ve 3 autech a všude ok, jen v octavii je nějaký problém a já nevím kudy kam, nevěděl by někdo? díky
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

Hele nevím. Myslel jsem, že je to rádiem. Strčil jsem ho do Fáčka a hrálo jak víno. Už jsem v Octávce vyměnil zesilovač, anténu a už mě to fakt točí. Nevím, co s tím.
V minulosti:
V minulosti: