IMMO FELICIE

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

smoula
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od smoula »

Peete píše:
smoula píše:
Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?
Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit (LOL)
To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachy (wallbash) (wallbash)
kiru
Přispěvovatel

Příspěvek od kiru »

Žeby vyčítať PIN ???
Preboha smoulo, neviem či už nepreháňaš. A neviem či si tu niekoho neoznačil za debila....
pepik
Přispěvovatel

immo

Příspěvek od pepik »

pro Vagus .. az budes mit hotove mam zajem o koupi dik pepik a smoula je to na pin a ten je na kodovani klicu na immobilizer...
Hardcoreman
Přispěvovatel

Příspěvek od Hardcoreman »

smoula píše:
Peete píše:
smoula píše: Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?
Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit (LOL)
To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachy (wallbash) (wallbash)
ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilo
ghoust
Přispěvovatel

Příspěvek od ghoust »

Hardcoreman píše:
smoula píše:
Peete píše: Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit (LOL)
ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilo
Jakou verzi binu si na netu nasel ?
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
Hardcoreman
Přispěvovatel

ghoust píše:
Hardcoreman píše:
smoula píše: To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachy (wallbash) (wallbash)
1.62 ale ficalo aj s 1.65 tak nevim...
ghoust
Přispěvovatel

Příspěvek od ghoust »

Hardcoreman píše:
ghoust píše:
Hardcoreman píše: ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilo
1.62 ale ficalo aj s 1.65 tak nevim...
Neposlal bys link :-) mi 1.65 uz nebezi :-(
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Hardcoreman píše:
smoula píše:
Peete píše: Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit (LOL)
To je dobra cena kde to sezenu??? :) prosim prosim predem moooc diky
Hardcoreman
Přispěvovatel

no na netu... linky si nepamatuju a taky mi nik nevynahradi cas pri tom straveny... takze nic free nebude... mne teda nikto nic free nedal zatim
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Hardcoreman píše:no na netu... linky si nepamatuju a taky mi nik nevynahradi cas pri tom straveny... takze nic free nebude... mne teda nikto nic free nedal zatim
Tak to mas smulu na lidi.Mi uz dali a ja jim taky a vse bylo free :)
Filda
Nováček

Příspěvek od Filda »

To vagus....jak to vypadá s tím prográmkem?Už je možné ho někde zakoupit?
Milinek
Přispěvovatel

Příspěvek od Milinek »

nejlevnější varianta bývá zajet do Škodovky a nechat si ho tam zjistit podle výrobního čísla immo boxu..... (hm)
Filda
Nováček

Příspěvek od Filda »

Ty víš kolik za to chtějí ve škodovce?
Milinek
Přispěvovatel

Příspěvek od Milinek »

No kolik, nikde to není pevně dané a každej servis to dělá jak se mu chce, ale bejvá to v řádu pár stokorun...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“