To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachyPeete píše:Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupitsmoula píše:Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?
IMMO FELICIE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Hardcoreman
- Přispěvovatel
ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilosmoula píše:To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachyPeete píše:Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupitsmoula píše: Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?![]()
Jakou verzi binu si na netu nasel ?Hardcoreman píše:ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilosmoula píše:To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachyPeete píše: Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit![]()
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
-
Hardcoreman
- Přispěvovatel
1.62 ale ficalo aj s 1.65 tak nevim...ghoust píše:Jakou verzi binu si na netu nasel ?Hardcoreman píše:ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilosmoula píše: To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachy![]()
Neposlal bys linkHardcoreman píše:1.62 ale ficalo aj s 1.65 tak nevim...ghoust píše:Jakou verzi binu si na netu nasel ?Hardcoreman píše: ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilo
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
To je dobra cena kde to sezenu???Hardcoreman píše:ja taky studuju a proto jsem si vagtacho zbastlil... a cena? bez obd konektoru cca 300kc. je to moc? tak to uz je pak problem... na netu je vse, schema, biny... a pouzil som ho 2x coz se i tak vyplatilosmoula píše:To mi je jasne ze budu si muset neco koupi za male a neco i za velke prachy ale az v dobe kdy si budu vydelavat prachy.Ted zatim studuju tak se nediv ze chci vse zadac vis.Nejsou prachyPeete píše: Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit![]()
-
Hardcoreman
- Přispěvovatel